CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



One stop Xtreme 4350 g

0x
B
R
S
N
 
Kód zboží:58013031
Výrobce:Reflex nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 684 Kč vč. DPH
 
borůvka
cookies and cream
čokoláda
jahoda
slaný karamel
vanilka




Doporučujeme alternativy:


One Stop Xtreme 2030 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

One stop Xtreme

One Stop XTREME je nejsilnější hardcore verzí společnosti Reflex Nutrition z kategorie all-in-one, která byla vyvinuta za posledních 20 let ! Koncepce celého produktu je určena pro všechny sportovce, jejichž cílem je nárůst svalové hmoty.

Hlavní benefity produktu - jedna dávka 145g obsahuje:


•55g bílkovin

•Organické sacharidy s nízkým GI
•3.000 mg mTOR L-Leucinu a 2,6g Betainu

•10.320 mg BCAA

•5.000 mg patentovaného CREAPURE kreatin monohydrátu
•1.800 mg Beta-Alaninu

•Plnohodnotné denní dávky vitamínů a DeltaGold® tokotrienoly
•Důležité minerály hořčík, zinek, železo a měď ve formě chelátů

•LAB2PRO kultury a trávící enzymy Digezyme

Současná legislativní opatření EU nám neumožňují popisovat výhody této kombinace, nicméně vlastní zkušenost Vám dá jednoznačnou odpověď..


REFLEX NUTRITION Vás bude plně podporovat po celou dobu Vaší cesty

Pokud chcete využít maximálně potenciál One Stop XTREME, je důležité se ujistit, že Vaše tréninkové návyky jsou nastaveny správně. Níže je uvedeno několik kroků, které je třeba dodržovat. V případě potřeby můžete také kontaktovat náš tým odborných poradců.

Krok 1:

Cvičte 3-4 x týdně a to s volnými zátěžemi ( jednoruční a nakládací činky ), zařaďte také „doplňkově“ kardiovaskulární trénink. Při posilování se zaměřte na tzv. „dvoukloubové cviky“, tedy bench press, dřepy s činkou, mrtvé tahy a přítahy činky v předklonu. Tyto čtyři cviky nejvíce stimulují proteosyntézu, tedy tvorbu svalové hmoty.

Krok 2:

Jezte 6 jídel bohatých na bílkoviny denně. Doporučujeme příjem 2g bílkovin na každý kilogram Vaší tělesné hmotnosti, např. je li Vaše hmotnost 75 kg, potřebujete přijmout 150g bílkovin denně. Ujistěte se, že každé jídlo obsahuje zdravé formy sacharidů a tuků. Nejjednodušší cestou jak toto vše zvládnout je přijímat tři kompletní porce jídel denně ( snídaně, oběd, večeře ), doplněné o další tři proteinové porce v rámci doplňků stravy, jako jsou proteinové nápoje, tyčinky atd.( dopolední svačina, odpolední svačina, druhá večeře ).

Krok 3:

Připravte své tělo a mysl na každý trénink. Kromě koncentrace a vizualizace celého tréninku, doporučujeme zařadit před-tréninkové suplementy, které Vám umožní dostat z Vašeho tréninku maximum.

Krok 4:

Využívejte vždy v nejvyšší možné míře „tzv. ZLATÉHO ČASOVÉHO OKNA“, což je časový interval bezprostředně po tréninku, kdy je Vaše tělo energeticky vyčerpáno a co je hlavní – OTEVŘENO pro nadstandardní příjem důležitých aminokyselin, bílkovin, sacharidů a dalších živin. Berte jednu dávku One Stop XTREME bezprostředně po ukončení tréninku, aby jste si byli jistí, že Vaše tělo dostává vše co potřebuje.

Krok 5:

Zkontrolujte si, zda Vaše tělo dostává denně dostatečné množství všech důležitých vitamínů, minerálů a zdravých tuků ( základ suplementační pyramidy ). One Stop XTREME Vám poskytuje plné denní dávky vitamínů a minerálů. Pro příjem zdravých tuků doporučujeme konzumovat ryby 2-3x týdně, nebo doplňky stravy s obsahem nenasycených mastných kyselin jako je např. Omega 3, Krill Oil atd.




Složení:
bílkovinná směs 42% (z toho syrovátkový koncentrát 71%, nativní mléčná bílkovina 29% (z toho 80% micelární kasein, 20% nativní syrovátková bílkovina)), sacharidová směs 20% (z toho ovesná mouka 50%, ječná mouka 10%), maltodextrin, glutaminové peptidy (pšenice), kakaový prášek, Creapure® kreatin monohydrát, L-Leucin, betanin bezvodý, aroma, Beta-Alanin, L-Taurin, bisglycinát hořečnatý, plnidlo karboxymethyl celulóza, L-cholin bitartrát, komplex enzymů Digezyme®, sladidlo sukralóza, kyselina askorbová, sladidlo steviol-glycosidy, bisglycinát zinečnatý, DeltaGold® tokotrienoly, bisglycinát železitý, směs bakterií mléčného kvašení LAB2PRO® (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus), nikotinamid, bisglycinát meďnatý, selenomethionin (Selenium SeLECT®), piperin extrakt (Bioperine®), retinyl acetát, D-pantothenát vápenatý, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, riboflavin, chrom pikolinát, kyselina listová, D-biotin, methylkobalamin.


Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1613 kJ
Polynenasycené (tuky)0.4 g
Sacharidy - uhlohydráty50.3 g
Tuky2.6 g
Vláknina2 g
Z toho cukry17.2 g
Bílkoviny - proteiny38 g
Energetická hodnota380 kCal
Mononenasycené (tuky)1 g
Z toho nenasycené mastné kyseliny1.4 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin1.1 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.86 mg
Vitamín B3 - niacin6 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová2 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.1 mg
Vitamín B7 - biotin55 mcg
Vitamín C69 mg
Vitamín D30.52 mg
Chrom35 mcg
Měď0.5 mg
Selen18.9 mg
Železo5.4 mg
Zinek5.18 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Leucin2069 mg
Taurin1035 mg
BCAA7117 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Beta alanine2141 mg
Betain1793 mg
Cholin69 mg
Digezyme100 mg
Kreatin3448 mg
Dávkování:
rozmixujte 145g přípravku ( cca 4 a půl 60ml odměrky) ve 400ml vody. Doporučujeme použit šejkr. Denní dávka: berte první dávku dopoledne mezi snídaní a obědem, další druhou dávku po ukončení tréninku, nebo odpoledne mezi obědem a večeří (netréninkové dny). Dávkování STANDARD: rozmixujte cca 70g přípravku ( cca 2 odměrky) ve 400 ml vody. Doporučujeme použit šejkr. Denní dávka: berte první dávku dopoledne mezi snídaní a obědem, další druhou dávku po ukončení tréninku, nebo odpoledne mezi obědem a večeří (netréninkové dny). --------------------------------------------------------------------------------

Měrná cena: 38 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna