CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Protein pancakes mix 500 g palačinky

0x
B
E
S
R
N
 
Kód zboží:80013041
Výrobce:GreenFood nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:316 Kč vč. DPH
 
banán
čoko-lískový ořech
marcipán
natural




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Proteinové palačinky 500 g

GreenFood Nutrition Proteinové palačinky jsou hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem proteinu (40 %) určená pro přípravu chutných lívanců nebo palačinek. I bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, se nám podařilo dosáhnou vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnotu. Proteinové palačinky jsou založeny na německém značkovém Whey proteinu Lactomin® a komplexních sacharidech, které mají nízký glykemický index a energie se z nich uvolňuje pomaleji. Zasytí nás tedy na delší dobu a zároveň pomáhají krotit chutě na sladké v pozdních odpoledních hodinách. Živiny v proteinových palačinkách jsou v optimálním poměru bez nežádoucího vysokého obsahu tuků, který je mnohdy součástí Low Carb potravin. Mezi benefity jistě patří i fakt, že obsahují vysoké množství prospěšné vlákniny.

GreenFood Proteinové palačinky bez lepku a laktózy v bodech:
- 20g proteinu v každé porci
- 190 kcal v jedné porci
- Bez lepku
- Low Carb - nízký obsah cukru
- Křehké a nadýchané
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
- Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma.
Složení:
Natural: Mléčný proteinový koncentrát (MPC) (33 %), ovesná mouka bezlepková (29 %), rýžová mouka instantní (21 %), sušené mléko plnotučné, sušený bílek, sušená vaječná směs, sladidlo sukraloza.

Čoko-lískový oříšek: Mléčný proteinový koncentrát (MPC) (33 %), ovesná mouka bezlepková (29%), rýžová mouka instantní (21 %), sušené mléko plnotučné, sušený bílek, sušená vaječná směs, kakaový prášek, aroma čokoláda a lískový ořech, sladidlo sukraloza.

Banán: Mléčný proteinový koncentrát (MPC) (33 %), ovesná mouka bezlepková (29 %), rýžová mouka instantní (21 %), sušené mléko plnotučné , sušený bílek, sušená vaječná směs, aroma banán, sladidlo sukraloza.

Borůvka: Mléčný proteinový koncentrát (MPC) (33 %), ovesná mouka bezlepková (29 %), rýžová mouka instantní (21%), sušené mléko plnotučné, sušený bílek, sušená vaječná směs, aroma borůvka, sladidlo sukraloza.

Marcipán: Mléčný proteinový koncentrát (MPC) (33 %), ovesná mouka bezlepková (29 %), rýžová mouka instantní (21%), sušené mléko plnotučné, sušený bílek, sušená vaječná směs, aroma mandle a smetana, sladidlo sukraloza.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1600 kJ
Nasycené (tuky)2.1 g
Sacharidy - uhlohydráty38.9 g
Sůl0.5 g
Tuky6.2 g
Vláknina2.7 g
Z toho cukry4.7 g
Bílkoviny - proteiny40 g
Energetická hodnota379 kCal
Dávkování:
50 g směsi rozdělejte v šejkru nebo rozmíchejte metlou v 90 - 100ml vody. Nechte 3 minuty odstát. Nalijte na rozpálenou, lehce tukem pomazanou pánev a smažte po obou stranách.

Měrná cena: 316 Kč vč. DPH / 1kg



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna