CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Proteinová ovesná kaše 500 g

0x
B
E
S
R
N
 
Kód zboží:80013015
Výrobce:GreenFood nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:301 Kč vč. DPH
 
kakaová




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Proteinová ovesná kaše 500 g

GreenFood Nutrition Ovesné Proteinové kaše jsou hotové instantní směsi s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem proteinu (40 %) určené pro přípravu chutných bezlepkových kaší. I bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, se nám podařilo dosáhnout vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnotu. Proteinové kaše jsou založeny na německém značkovém Whey proteinu Lactomin® a komplexních sacharidech pocházejících z vloček z ovsa, které mají nízký glykemický index a energie se z nich uvolňuje pomaleji. Tyto instantní, drcené ovesné bezlepkové vločky dovážíme z Anglie, jsou vyrobeny ze speciální odrůdy ovsa, která vychází z původní anglické bezlepkové odrůdy, známé tisíce let, která má sice nižší výnosy, ale vyznačuje se jemnou chutí a výbornou stravitelností. Pokrmy připravené z těchto vloček mají velmi jemnou a krémovou konzistenci, proto je často a s oblibou používají i lidé, kteří netrpí alergií na lepek. Ovesná kaše nás zasytí na delší dobu a zároveň pomáhají krotit chutě na sladké v pozdních odpoledních hodinách. Živiny v proteinových kaších jsou v optimálním poměru bez nežádoucího vysokého obsahu tuků, který je mnohdy součástí Low Carb potravin.

Proteinová ovesná bezlepková kaše v bodech:
- vysoký obsah vlákniny
- 20 g proteinů v každé porci (50g).
- Pouze 170 kcal v jedné porci.
- Low Carb - nízký obsah cukrů.
- Bez lepku
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
- Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma.
Složení:
Banán: Ovesná mouka bezlepková (44 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %), ovesné vločky bezlepkové (12 %), sušený bílek (9 %), aroma banán, sladidlo sukraloza.

Natural: Ovesná mouka bezlepková (44 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %), ovesné vločky bezlepkové (12 %), sušený bílek (9 %), sladidlo sukraloza.

Kakao: Ovesná mouka bezlepková (44 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %), ovesné vločky bezlepkové (12 %), sušený bílek (9 %), kakaový prášek (4%), aroma banán, sladidlo sukraloza.

Vanilka: Ovesná mouka bezlepková (44 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %), ovesné vločky bezlepkové (12 %), sušený bílek (9 %), kakaový prášek, aroma vanilka, sladidlo sukraloza.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1442 kJ
Nasycené (tuky)1.1 g
Sacharidy - uhlohydráty42.3 g
Sůl0.35 g
Tuky3.9 g
Vláknina5.5 g
Z toho cukry2.4 g
Bílkoviny - proteiny40.5 g
Energetická hodnota340 kCal
Dávkování:
50 g (2 odměrky) zalijte potřebným množstvím horké vody nebo mléka, dobře promíchejte a nechte 2 minuty stát. Množství vody nebo mléka přizpůsobte podle požadované hustoty kaše. Upozornění na obale: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 301 Kč vč. DPH / 1kg

V této kategorii výrobků také nabízíme:


One Stop Xtreme 2030 g

Anabolic masster 2200 g

Diet drink TO GO! 40g

Carbomix 1125 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna