CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Proteinová rýžová kaše 500 g

0x
B
E
S
R
N
 
Kód zboží:80013011
Výrobce:GreenFood nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:322 Kč vč. DPH
 
banánová
kakaová
natural
vanilková




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Proteinová rýžová kaše 500 g

GreenFood Nutrition Rýžové Proteinové kaše jsou hotové instantní směsi s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem proteinu (40 %) určené pro přípravu chutných bezlepkových kaší. I bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, se nám podařilo dosáhnout vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnotu. Proteinové kaše jsou založeny na německém značkovém Whey proteinu Lactomin® a komplexních sacharidech pocházejících z rýže, které mají nízký glykemický index a energie se z nich uvolňuje pomaleji. Zasytí nás tedy na delší dobu a zároveň pomáhají krotit chutě na sladké v pozdních odpoledních hodinách. Živiny v proteinových kaších jsou v optimálním poměru bez nežádoucího vysokého obsahu tuků, který je mnohdy součástí Low Carb potravin. Mezi benefity jistě patří i fakt, že obsahují vysoké množství čekankové vlákniny.

Čekanková vláknina nebo pod jiným názvem inulin je druh rozpustné vlákniny. Inulin je přirozenou součástí některých rostlin a v dnešní době se s oblibou přidává do různých výrobků jako náhrada cukru, díky jeho sladké chuti. Její hlavní účinky v trávicím traktu jsou prebiotické působení. Jednoduše vysvětleno – jsou zdrojem potravy pro střevní bakterie. Střevní bakterie žijí v určité rovnováze. V rovnováze mezi „dobrými“ a „špatnými“ bakteriemi. A právě inulin pomáhá tuto rovnováhu udržovat ve správném poměru.

Greenfood Proteinová rýžová bezlepková kaše v bodech:
- vysoký obsah vlákniny
- 20 g proteinů v každé porci (50g).
- Pouze 178 kcal v jedné porci.
- Low Carb - nízký obsah cukrů.
- Bez lepku
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
- Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma.
Složení:
Banán: Rýžová mouka instantní (63 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (22 %), sušený bílek, čekanková vláknina, aroma banán, sladidlo sukraloza.

Kakao: Rýžová mouka instantní (63 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (22 %), sušený bílek, čekanková vláknina, kakaový prášek (4%), sladidlo sukraloza.

Vanilka: Rýžová mouka instantní (63 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (22 %), sušený bílek, čekanková vláknina, aroma vanilka, sladidlo sukraloza.

Natural: Rýžová mouka instantní (63 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (22 %), sušený bílek, čekanková vláknina, sladidlo sukraloza.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1507 kJ
Nasycené (tuky)0.5 g
Sacharidy - uhlohydráty44.4 g
Sůl0.5 g
Tuky0.9 g
Vláknina4.3 g
Z toho cukry2.1 g
Bílkoviny - proteiny40.3 g
Energetická hodnota355 kCal
Dávkování:
50 g (2 odměrky) zalijte potřebným množstvím horké vody nebo mléka, dobře promíchejte a nechte 3 minuty stát. Množství vody nebo mléka přizpůsobte podle požadované hustoty kaše. Upozornění na obale: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 322 Kč vč. DPH / 1kg

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Protein soup proteinová polévka hrachová 250g

Anabolic masster 2200 g

Protein buckwheat mash 500g

OAT and whey 900 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna