CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Actions Whey Gainer 1000 g

0x
B
E
R
S
 
Kód zboží:01011015
Výrobce:Aminostar - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:195 Kč vč. DPH
 
čokoláda
jahoda
vanilka




Doporučujeme alternativy:


Actions Whey Gainer 2250 g
Actions whey gainer 4500 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Aminostar Whey Gainer ACTIONS® 1000 g

Aminostar Whey Gainer Actions obsahuje rychlé sacharidy, které doplní glykogenové zásoby téměř okamžitě, a středně rychlé a pomalé sacharidy pro obnovení energetických zásob po fyzickém výkonu.
Nápoj je doplněn o spektrum aminokyselin, obsažených v syrovátkovém proteinu. Zdrojem aminokyselin jsou proteiny, které jsou potřebné pro udržování a růst svalových tkání.
Složení:
Sušená syrovátka (z mléka), krystalická fruktóza, dextróza, maltodextrin, hydrolyzát kolagenu, kakaový prášek (u příchutě čokoláda), sójový lecitin, zahušťovadlo: xanthan, vitamínový a minerální premix (fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, chlorid chromitý, difosforečnan železitý, chlorid draselný, glukonan měďnatý 1 %, fosforečnan hořečnatý, síran manganatý, chlorid sodný, citronan sodný, molybdenan sodný, seleničitan sodný, glukonan zinečnatý, kyselina askorbová (vitamín C), tokoferol-acetát (vitamín E), nikotinamid, retinol-acetát (vitamín A), pantothenan vápenatý (vitamín B5), pyridoxin-hydrochlorid (vitamín B6), thiamin-mononitrát (vitamín B1), cholekalciferol (vitamín D3), riboflavin (vitamín B2), kyanokobalamin (vitamín B12), foláty (kyselina listová), biotin), aroma, barviva (u příchutě jahoda – extrakt z červené řepy).
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1546 kJ
Sacharidy - uhlohydráty71.6 g
Tuky2 g
Vláknina0 g
Bílkoviny - proteiny15 g
Energetická hodnota346 kCal
Z toho dextróza16.8 g
Z toho fruktóza16.8 g
Z toho maltodextrin14.5 g
Nasycené mastné kyseliny0 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin0.6 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.8 mg
Vitamín B3 - niacin4.11 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová1.2 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.7 mg
Vitamín C27 mg
Chrom180 mcg
Mangan1 mg
Měď0.3 mg
Molybden30 mcg
Selen14 mg
Sodík340 mg
Vápník163 mg
Železo3.5 mg
Zinek3 mg
Dávkování:
50g (1 odměrka) prášku důkladně rozmíchejte v šejkru naplněném 3-4 dl pitné nesycené vody. Přijměte 1-2x denně s minimálním odstupem 2 hodin. Upozornění: Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Nevhodné pro osoby s intolerancí laktózy.

Měrná cena: 20 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna