CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



CarboJet gain 20 x 50 g

0x
B
E
R
S
 
Kód zboží:02011008
Výrobce:Amix - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:392 Kč vč. DPH
 
banán
čokoláda
jahoda
vanilka




Doporučujeme alternativy:


CarboJet gain 1000 g
CarboJet gain 2250 g
CarboJet gain 4000 g
CarboJet gain 50 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

CarboJet gain 20 x 50 g

Jedná se o speciální sacharidovo-proteinový práškový koncentrát, který je určen zejména pro osoby, co potřebují podpořit rychlý nárůst svalové hmoty, urychlit regeneraci a dodat potřebnou dlouhodobou energii.

Obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny Amix Protein Blend a exkluzivní komplex sacharidů Amix CarboJet Matrix zahrnujících vysokomolekulární škrob Vitargo a postupně vstřebatelnou isomaltulosu Palatinose.

CarboJet Gain je velmi dobře stravitelný díky obsaženému multi-enzymovému komplexu DigeZyme. Neobsahuje aspartam.
Složení:
s příchutí čokoláda:

Amix ®Protein Blend (ultrafiltrovaný syrovátkový bílkovinný koncentrát, odtučněná syrovátka, aminokyseliny derivované z hovězí bílkoviny, CFM syrovátkový bílkovinný izolát s bílkovinnými frakcemi), Amix ® CarboJet® Matrix (maltodextrin, fruktóza, glukóza, isomaltulosa, škrob Vitargo®), zahušťovadla: xanthan, guma guar, emulgátor: sójový lecitin, kakaový prášek, minerální premix s procentem doporučené denní dávky minerálních látek pod 15% (hydrogenfosforečnan vápenatý, hydrogenfosforečnan draselný, hydrogenfosforečnan sodný), multienzymový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidlo: sukralosa (Splenda®), acesulfam K
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1568 kJ
Sacharidy - uhlohydráty67.64 g
Tuky3.66 g
Z toho cukry20.54 g
Bílkoviny - proteiny15 g
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Digezyme150 mg
Dávkování:
Jedna odměrka Carbo Jet Gain obsahuje 50g. Doporučené dávkování je 1-3 odměrky denně do 30 minut po ukončení tréninku. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Skladujete v suchu. Není určeno pro děti do 6 let, těhotné a kojící ženy a osoby s nesnášenlivostí laktózy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Neobsahuje látky dopingového charakteru.

Měrná cena: 39 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna