CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Gainer 1000 g

0x
 
Kód zboží:45011003
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:254 Kč vč. DPH
 
čokoláda
jahoda banán
kokos
vanilka




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gainer 1000 g

OstroVit GAINER je řada sacharidových a proteinových doplňků, určená především všem fyzicky aktivním lidem. Výrobek má vysoký obsah sacharidů (77 %), které jsou primárním zdrojem energie v naší stravě. Pokud pravidelně sportujete a chcete snadný způsob, jak zvýšit tělesnou hmotnost - vyzkoušejte náš OstroVit GAINER - živiny dostupné až v 7 lahodných příchutích!

1 balení = 10 doporučených porcí
7 lahodných chuťových variant
sametově krémová textura díky přídavku podmáslí
Co je živina OstroVit GAINER?
Doplněk stravy OstroVit Delicious GAINER je vysoce kalorický výživový prášek, ve kterém najdete jak sacharidy, tak i bílkoviny a tuky včetně nasycených mastných kyselin. Produkt pomáhá rozšiřovat svalovou hmotu a poskytuje tělu složky, které usnadňují přibírání na váze. Díky pohodlné práškové formě se gainer snadno připravuje a můžete si ho vzít kamkoli budete chtít - je to ideální svačina, kterou si připravíte během pár chvil před i po tréninku. Stačí smíchat s vodou nebo odstředěným mlékem a získáte porci lahodného nápoje se stálou energetickou hodnotou 359 kcal. Produkt je vyváženou náhražkou jídla, která vám pomůže rychle naplnit denní kalorickou potřebu vašeho těla.

Podívejte se, z čeho se skládá náš OstroVit GAINER 1000 g:
Syrovátkový proteinový koncentrát – je formou proteinu s vysokým obsahem bílkovin. Syrovátkový protein je zdrojem živočišných bílkovin, který obsahuje široký profil aminokyselin nezbytných pro budování svalových vláken. Vyznačuje se malým množstvím tuků a sacharidů a zanedbatelným množstvím laktózy. Syrovátkový protein se používá ve stravě sportovců a lidí v období rekonvalescence, zajišťuje lepší regeneraci svalů. Navíc působí antikatabolicky – zabraňuje rozpadu svalů a účinně podporuje růst čisté tělesné hmoty. Podporuje pocit sytosti.
Maltodextrin – získává se v procesu částečné hydrolýzy škrobu. Vyznačuje se velmi rychlou asimilací a snadnou stravitelností, nezůstává v žaludku. Je pro tělo snadno získávaným zdrojem energie, proto je ideální přísadou do přípravků konzumovaných před, během a po cvičení. Je vynikajícím prvkem pro podporu cvičení a regeneraci po cvičení, rychle doplňuje svalový glykogen, zvyšuje transport kreatinu a aminokyselin do svalových buněk.
Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 1000 g
Počet porcí na nádobu: 10
Velikost porce: 100 g
Nutriční hodnoty 1 porce (100 g) 2 porce (200 g)
Energie 1524 kJ / 359 kcal 3048 kJ / 718 kcal
Tuk 1,1 g 2,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g 1,4 g
Sacharidy 77 g 154 g
- z toho cukry 13 g 26 g
Bílkoviny 10 g 20 g
Sůl 0,61 g 1,22 g
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1524 kJ
Sacharidy - uhlohydráty77 g
Sůl0.61 g
Tuky1.1 g
Z toho cukry13 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.7 g
Bílkoviny - proteiny10 g
Energetická hodnota359 kCal
Dávkování:
Jednu porci přípravku 100 g (6 odměrek) rozpusťte v šejkru ve 400-450 ml vody nebo mléka. V závislosti na vašich potřebách užívejte 1-2 porce denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné nebo kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí.

Měrná cena: 25 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Low sugar rychlá kaše pohanková 500 g Low sugar buckwheat mash natural

MAXX Gain 15 3500 g

BS Blade 100% Whey Mass gainer 10 x 50g

After activity 600 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna