CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Ashwagandha KSM-66 60 kapslí 25mg withanolide

0x
B
S
R
E
M
O
V
X
 
Kód zboží:91091011
Výrobce:Best Body nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:265 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ashwagandha KSM-66 60 kapslí 25mg withanolide

Ashwagandha, také známá jako „indický ženšen“ nebo „spánková bobule“, pochází z kořenů rostliny Withania somnifera. Tyto kořeny jsou v indické tradiční medicíně dobře známé po tisíce let a jsou spojovány s četnými pozitivními vlastnostmi pro lidský organismus. Mezi příznivé účinky rostliny a jejích extraktů na celkové fyzické zdraví patří přispívání k udržení zdravých dýchacích cest*, udržení zdravé pokožky* a příznivý vliv na srdce a kardiovaskulární systém*. Ashwagandha má také obecný omlazující účinek*.

Jak název napovídá, „spící bobule“ jsou zvláště ceněny pro napomáhání procesu usínání*. Ashwagandha má navíc adaptogenní vlastnosti*, zlepšuje odolnost organismu proti stresu* a pomáhá udržovat fyzickou a duševní výkonnost v případech slabosti, vyčerpání, únavy a nesoustředěnosti*.

Sportovci mohou také těžit z doplnění stravy o kapsle Best Body Nutrition Ashwagandha. Ashwagandha přispívá k udržení vytrvalosti*, pocitu energie a vitality a fyzického a duševního zdraví* a také k nárůstu hmotnosti a svalové hmoty*.

Kapsle Ashwagandha od Best Body Nutrition jsou vyráběny podle přísných standardů kvality a obsahují optimální koncentraci účinných látek. Best Body Nutrition používá patentovanou surovinu KSM-66®, která získala několik mezinárodních certifikací a prochází neustálými kontrolami čistoty, kvality a bezpečnosti. KSM-66® je výhradně extrahován z kořenů rostliny Ashwagandha, díky čemuž je obzvláště bohatý na sekundární rostlinné sloučeniny zvané Withanolidy. Dodává celé spektrum Withanolidů z kořene v jejich přirozeném poměru.

Jako obaly tobolek používáme Vcaps® (veganské obaly tobolek), které jsou 100% bez nedeklarovaných pomocných látek, jako je karagenan a PEG, na rozdíl od většiny ostatních tobolek na trhu.
Složení:
500 mg extraktu z kořene Ashwagandha na porci (1 kapsle)
vyrobeno z vysoce kvalitní suroviny KSM-66®
vysoký obsah withanolidu 5%
veganské kapsle (Vcaps®)
veganské
bez plniv, konzervačních látek a dalších přísad
60 kapslí po 618 mg / 60 porcí

Živiny na porci (1 kapsle)
Extrakt z kořene Ashwagandha 500 mg
- z toho Withanolid 25 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Ashwagandha500 mg
z toho withanolidy25 mg
Dávkování:
Jedna kapsle denně. Poznámky: Pro zdraví je důležitá pestrá, vyvážená strava a zdravý životní styl. Přípravek skladujte uzavřený, v suchu, chráněn před světlem a při pokojové teplotě do max. 25°C. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Koncentrát nepijte neředěný. * Uvedená zdravotní tvrzení jsou v současné době Komisí EFSA pozastavena a lze v nich pokračovat podle článku 27, (5) a (6) nařízení o zdravotních tvrzeních (nařízení (ES) č. 1924/2006). Takto mohou být nyní použita

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Professional Maca Arginine testobolan booster 100 kapslí

Xpower Inosin 100 tablet

Fireball 120 tablet

A-AKG shot 80 ml malina s citronem




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna