CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



STREAM II PCTG lahev na pití 0,52 l bidon

0x
 
Kód zboží:102122022
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:106 Kč vč. DPH
 
modrá
zelená




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

STREAM Láhev na pití TRITAN Bidon 0,52 l

Dodržujte správný pitný režim tritanovou láhví na vodu – Spokey STREAM o objemu 520 ml!

Vsaďte na ekologii!

Láhev na vodu Spokey STREAM je speciálně navržena pro každodenní používání, která vám umožní mít vodu vždy s sebou – ve škole, v práci nebo během tréninku. Precizně vyrobená láhev z nejkvalitnějších materiálů, je nezbytnou součástí cestování! Navíc je to skvělá volba pro ty, kteří dbají na životní prostředí. Díky opakovaně použitelné láhvi Stream totiž snížíte spotřebu plastů. Buďte ekologičtí!

Nezbytná během výletů i do školy!

Láhev Spokey Stream si můžete vzít doslova kamkoliv – hodí se na rodinný výlet, horskou túru, do školy, do práce nebo na jakékoliv jiné dobrodružství. Dostatečný příjem tekutin je velmi důležitý, proto je dobré mít láhev s vodou vždy po ruce. Láhev velmi dobře těsní a díky použitým nejkvalitnějším materiálům má zvýšenou odolnost proti mechanickému poškození.

Výběr #veSpokeyStylu

Láhev Spokey Stream o objemu 520 ml má šroubovací široký náustek. Díky svým rozměrům se vejde do jakékoliv tašky nebo batohu. Zároveň vám dává možnost vzít si s sebou dostatečné množství vody, ať už jdete kamkoliv. Věřte nám – stojí za to ji mít vždy po ruce během jakéhokoliv cestování!

Parametry:
materiál: tritan
objem: 520 ml
rozměry: průměr: 6,8 cm / výška: 22,5 cm
šroubovací náustek
použitelná v teplotním rozmezí: -20°C / 120°C



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Bidon cyklo lahev 1000 ml Hitec nutrition

Amix cyklistická lahev 500ml

Nosič na bidony

Mug 340ml černý hrnek se šroubovacím víčkem




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna