CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Maca women 2x + men 2x + secret scent pro ženy a pro muže

0x
T
A
 
Kód zboží:77095013
Výrobce:Valavani - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 999 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:


Maca fresh energy 270 kapslí + secret scent 2m
Maca fresh energy 90 kapslí
Maca fresh men 270 kapslí + secret scent 2ml
Maca fresh men 90 kapslí
Maca fresh women 270 kapslí + secret scent 2ml
Maca fresh women 90 kapslí
Maca set pro pár 2 x maca + mas.svíčka




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Maca fresh men 90 kapslí

Maca fresh, L-arginin a Tribulus terrestris – jedinečná kombinace látek pro muže v jednom produktu

Unikátní produkt sestaven speciálně pro muže, kteří chtějí zlepšit svůj sexuální výkon, erekci, plodnost, dodat svému tělu energii a udělat něco pro své intimní, psychické i fyzické zdraví a pohodu. Základ tohoto produktu je tvořen extraktem z macy fresh (Lepidium meyenii) a je doplněn L-Argininem a extraktem z Tribulus terrestris.

Maca je velmi oblíbená rostlina mezi muži, kteří chtějí zlepšit svůj sexuální výkon, podpořit erekci, plodnost, získat více energie a podpořit nejen své intimní zdraví.

Maca fresh men obsahuje látky, které mají kladný vliv na:

Plodnost, sexualitu, sexuální aktivitu, fyzické a psychické zdraví, vitalitu (Maca)
normální funkce pohlavních orgánů - erekci a hormonální aktivitu, sexuální touhu, imunitu, podporuje zdraví močového ústrojí, podporuje zdraví srdce (Tribulus terrestris)
přispívá ke zlepšení krevního oběhu na úrovni pánve, má kladnou roli v procesu spermatogeneze, pomáhá organismu s regenerací po delším fyzickém vypětí, pomáhá při vývoji svalové hmoty (L-Arginin)


Silné složení - 3 pečlivě vybrané složky a 1350 mg v jedné denní dávce

Aby Vám produkt přinesl výsledky, které očekáváte, musí obsahovat dostatečné množství účinných složek. Maca fresh men obsahuje v jedné denní dávce 1350 mg směsi, což je mnohem více než většina konkurenčních produktů. Mnoho produktů obsahuje pouze velmi malé množství jednotlivých složek, což pak nemá očekávaný efekt.
Bezpečný a prověřený produkt

V dnešní době se dá hlavně na internetu koupit spousta podobných produktů. Dejte však velmi velký pozor na to, co kupujete. Většina produktů nemá ani potřebné schválení, jsou na trhu nelegálně a mohou obsahovat látky, které jsou pro Vaše zdraví velmi nebezpečné. Maca fresh man je vyráběna v České republice a je řádně notifikována na Ministerstvu zemědělství.

Reference od zákazníků

Na macu fresh man nedám dopustit. Beru jí pravidelně několik měsíců a výsledky jsou opravdu znatelné. Zkoušel jsem i jiné druhy macy a výsledky byly také dobré, ale maca fresh man je opravdu účinnější. ... Libor, 48let

Kupoval jsem od Vás klasickou macu fresh a teď vyzkoušel macu fresh man s přidaným L-argininem a Tribulusem a musím říct, že jste tím už tak suprovní produkt ještě vyšperkovali! Paráda … Pepík, Blansko
Složení:
Složení na denní dávku (3 kapsle):

Maca extrakt (Lepidium meyenii) 750 mg
L-arginin 450 mg
Tribulus terrestris extrakt 150 mg

Přírodní produkt – základ produktu je tvořen čistě přírodními bylinnými extrakty.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
L - Arginine Base150 mg
Maca extrakt 250 mg
Tribulus Terrestris extrakt50 mg
Dávkování:
3 kapsle denně, zapít vodou.

Maca fresh women 90 kapslí

Maca fresh, Medicago sativa a Dioscorea villosa – jedinečná kombinace látek pro ženu v jednom produktu

Unikátní produkt sestaven speciálně pro ženy, které chtějí podpořit svou sexualitu, fyzické a psychické zdraví a nebo chtějí zmírnit nepříznivé příznaky spojené s menopauzou. Základ tohoto produktu je tvořen extraktem z macy fresh (Lepidium meyenii) a je doplněn Tolicí vojtěškou (Medicago sativa) a extraktem z Dioscorea villosa.

Maca je velmi oblíbená rostlina mezi ženami, které chtějí podpořit svou sexualitu, získat více energie a podpořit své intimní, fyzické a psychické zdraví.

Maca fresh women obsahuje látky, které mají kladný vliv na:

sexualitu, sexuální aktivitu, fyzické a psychické zdraví, vitalitu (Maca)
kladný vliv při psychické a fyzické vyčerpanosti, kladný vliv na sexualitu u žen, kladný vliv na růst vlasů a nehtů, pomáhá udržovat správnou funkci močového systému (Medicago sativa)
pomáhá udržovat klidné a pohodlné období menopauzy, pomáhá ženám vyrovnat se s negativními projevy spojené s menopauzou, jako jsou návaly horka, pocení, neklid a podrážděnost (Dioscorea villosa)


Silné složení - 3 pečlivě vybrané složky a 1290 mg v jedné denní dávce

Aby Vám produkt přinesl výsledky, které očekáváte, musí obsahovat dostatečné množství účinných složek. Maca fresh women obsahuje v jedné denní dávce 1290 mg směsi, což je mnohem více než většina konkurenčních produktů. Mnoho produktů obsahuje pouze velmi malé množství jednotlivých složek, což pak nemá očekávaný efekt.
Bezpečný a prověřený produkt

V dnešní době se dá hlavně na internetu koupit spousta podobných produktů. Dejte však velmi velký pozor na to, co kupujete. Většina produktů nemá ani potřebné schválení, jsou na trhu nelegálně a mohou obsahovat látky, které jsou pro Vaše zdraví velmi nebezpečné. Maca fresh women je vyráběna v České republice a je řádně notifikována na Ministerstvu zemědělství.

Reference od zákazníků

Koupila jsem si macu fresh women na doporučení kamarádky na problémy spojené s menopauzou a jsem velmi spokojena, celkově se cítím mnohem lépe…Helena, Zlín

Hledala jsem nějaký produkt pro zmírnění vyčerpanosti z náročné práce a také zlepšení své sexuální aktivity po 50, mám mladšího manžela, a myslím, že jsem našla, co jsem hledala. Vyzkoušela jsem macu fresh women! Doporučuji …Renata z Olomouce
Složení:
Složení na denní dávku (3 kapsle):

Maca extrakt (Lepidium meyenii) 900 mg
Tolice vojtěška (Medicago sativa) extrakt 300 mg
Wild yam (Dioscorea villosa) extrakt 90 mg

Přírodní produkt – základ produktu je tvořen čistě přírodními bylinnými extrakty.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Maca extrakt 300 mg
Tolice vojtěška100 mg
Wild Yam Root Extract30 mg
Dávkování:
3 kapsle denně, zapít vodou.

Magnetifico secret scent pro muže 2ml PROMO

Unikátní parfém pro zvýšení sexuální přitažlivosti, sebevědomí a respektu pro muže na základě AT-SC-R formuly for man

Jedinečné složení řady MAGNETIFICO power of pheromones pro muže bylo poskládáno tak, aby pomohlo zvýšit sexuální přitažlivost mužů z pohledu žen. Obsahuje složky navržené pro podvědomé zvýšení "sexuální chemie". Byly navrženy, aby Vám pomohly nejen při zvýšení sexuální přitažlivosti, ale také při pracovním pohovoru, ve škole při zkouškách nebo na obchodním jednání. Pomohou Vám také zvýšit respekt u vašich soků v lásce.
AT-SC-R FORMULA

Řada MAGNETIFICO - power of pheromones má jedinečné složení, které bylo vyvíjeno na základě AT-SC-R FORMULY. AT-SC-R FORMULA for man je unikátní kombinace látek, které Vám mají pomoci zvýšit sexuální přitažlivost z pohledu žen pomocí jejich podvědomí a smyslů. Mají napomoci mužům zvýšit jejich sebevědomí a respekt u mužů i žen.

Magnetifico Secret Scent - power of pheromones je v praktickém 20ml balení, které můžete mít vždy u sebe!


Produkty z řady MAGNETIFICO – power of pheromones jsou pravé parfémy. To znamená, že obsahují více než 15% vonných složek! Jejich výdrž je opravdu neuvěřitelná. Konkurence často píše, že prodává parfémy s feromony pro muže, ale často se jedná jen o toaletní vodu nebo parfemovanou vodu. Dejte pozor, co za své peníze kupujete!

Jak používat magnetifico power of pheromones a jak voní MAGNETIFICO Secret Scent pro muže

Používáte jej jako klasický parfém. Aplikujte na krk, dekolt nebo oblečení.

Citrusovo dřevitá kompozice vůní pro muže. Je explozí podmanivých tónů, vyjadřujících dokonalost, eleganci a luxus. Moderní pánská vůně na základě ověřené klasiky, na které se stanete závislí nejen vy, ale i ženy ve vašem okolí.

Typ: citrusovo - dřevitý

Hlava: bergamot, citron, mandarinka, zelené jablko, levandule, koriandr
Srdce: jasmín, růže, pačule, pepř, dřevo
Základ: dubový mech, kůže, ambra, vetiver, pižmo

Názory některých zákazníků

Secret Scent pro muže

"Totální spokojenost, vůně neuvěřitelně návyková a účel dle mě plní na jedničku. Všechny ženy v kanceláři na mě začaly být nějak více příjemné."

Pavel, Cheb

Secret Scent pro muže

"Koupila jsem to bratrovi jako recesi, ale byla jsem sama překvapena jak je tento parfém příjemný a na muži přitažlivý. Voní téměř stejně jako Dior Sauvage! Asi si pro sebe koupím nějaký váš dámský feromon :-) "

Kačenka, Praha

Magnetifico secret scent pro ženy 2ml PROMO

Unikátní parfém pro zvýšení sexuální přitažlivosti, sebevědomí a respektu pro ženy na základě AT-SC-R formuli for Woman

Jedinečné složení řady MAGNETIFICO power of pheromones pro ženy bylo poskládáno tak, aby pomohlo zvýšit sexuální přitažlivost žen z pohledu mužů. Obsahuje složky navržené pro podvědomé zvýšení "sexuální chemie". Byly navrženy, aby Vám pomohly nejen při zvýšení sexuální přitažlivosti, ale také při pracovním pohovoru, ve škole při zkouškách nebo na obchodním jednání. Pomohou Vám také zvýšit respekt u vašich sokyň v lásce.
AT-SC-R FORMULA

Řada MAGNETIFICO - power of pheromones má jedinečné složení, které bylo vyvíjeno na základě AT-SC-R FORMULY. AT-SC-R FORMULA for woman je unikátní kombinace látek, které Vám mají pomoci zvýšit sexuální přitažlivost z pohledu mužů pomocí jejich podvědomí a smyslů. Mají napomoci ženám zvýšit jejich sebevědomí a respekt u mužů i žen.

Magnetifico Secret Scent - power of pheromones je v praktickém 20ml balení, které můžete mít vždy u sebe!

Produkty z řady MAGNETIFICO – power of pheromones jsou pravé parfémy. To znamená, že obsahují více než 15% vonných složek! Jejich výdrž je opravdu neuvěřitelná. Konkurence často píše, že prodává parfémy s feromony pro ženy, ale často se jedná jen o toaletní vodu nebo parfemovanou vodu. Dejte pozor, co za své peníze kupujete!

Jak používat magnetifico power of pheromones a jak voní MAGNETIFICO Secret Scent pro ženy

Používáte jej jako klasický parfém. Aplikujte na krk, dekolt nebo oblečení.

Květinově orientální vůně s ovocnými tóny pro ženy. Je to kombinace podmanivých tónů, vyjadřujících svobodu, štěstí, dokonalost a eleganci. Jedinečná vůně s nábojem svůdnosti na které se stanete závislé nejen vy, ale i muži ve vašem okolí.

Typ: svěží květinově - orientální

Hlava: bergamot, citron, jablko, broskev, zelené poznámky
Srdce: kosatec, jasmín, pačule
Základ: jantar, oakmoss, dřevité tóny, vanilka, bílé pižmo

Názory některých zákazníků

Secret Scent pro ženy

"Za mě určitě nejlepší feromony, co jsem vyzkoušela. A to jsem jich už vyzkoušela dost :-) A ta vůně je opravdu úžasná. Je to velmi podobné Lancome La Vie."

Denisa, Plzeň

Secret Scent pro ženy

"S tímto produktem jsem nadmíru spokojená! Za prvé vůně je opravdu úžasná a za druhé vypadá, že feromony plní svou úlohu dobře :-) "

Nela, Praha




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna