CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Afrodiziakální svíčka Love me 125g 2+1

0x
 
Kód zboží:77091466
Výrobce:Valavani - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:699 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Afrodiziakální svíčka Love me 125g 2+1

Unikátní afrodiziakální vonná svíčka Love me pro vytvoření afrodiziakální, jedinečné, intimní a svůdné atmosféry. 100% přírodní vosk , bavlněný knot a luxusní balení.
Složení:
Afrodiziakální vonná svíčka Love me z řady Magnetifico – power of pheromones pro vytvoření jedinečné, intimní a svůdné atmosféry.
Chcete vytvořit afrodiziakální, jedinečnou, intimní a pohodovou atmosféru při romantické večeři, předehře, intimní masáži, milování nebo jen tak při klidném večeru po náročném dni? Pak je unikátní afrodiziakální svíčka Love me ze série Magnetifico – power of pheromones založena na Intensively intimate formula strong + pro Vás to pravé! Rozpoutej vášeň, poznej nespoutanou sílu "feromonů" a nenechej nic náhodě! Vytvoř správnou atmosféru pro svádění ještě dnes!

Intensively intimate formula strong +
Lidé při výběru partnera podvědomě reagují na onu pověstnou "chemii". Afrodiziakální svíčky Love me ze série Magnetifico power of pheromones jsou navrženy tak, aby se speciální parfém uvolňoval přirozeně v závislosti na okolních teplotách místnosti a to i při nehořící svíčce. Zesílená Intensively Intimate formula strong + nenechá nic náhodě, působí podvědomě na vaše smysly a pomůže vám naladit nezapomenutelnou atmosféru nejen při vašich intimních chvílích. Je navržena tak, aby vám pomohla vytvořit tu správnou afrodiziakální atmosféru pro svádění, relaxaci a milování.

Stylový doplněk pro Váš interiér v luxusním balení a 100% kvalitě
Svíčky Love me jsou vyráběny v České republice. Díky luxusnímu designu se stanou stylovým doplňkem pro váš interiér. Pro výrobu je použit pouze 100% přírodní vosk bez parafínu! Kvalitní 100% bavlněný knot a ideální průměr skleničky zajistí optimální hoření (pro nejlepší výsledky je dobré knot pravidelně zastřihovat do výšky 1cm).

Měrná cena: 175 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pheromone allure muži i ženy 2x50 + 2x secret

Lovely lovers Bemine pro muže 100ml + secret scent pro muže

Lovely lovers Bemine Destiny pro ženy 50ml

Potency Up gel 150ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna