CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



BeMine PURE man 10 ml

0x
 
Kód zboží:77091455
Výrobce:Valavani - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:469 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:


BeMine Fragrance man 10 ml
BeMine Fragrance woman 10 ml
BeMine PURE woman 10 ml




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BeMine PURE 10ml, obsahují pouze jemné pachové atraktanty, které však neovlivní vůni vašeho parfému. Můžete je používat zároveň se svým oblíbeným parfémem. Ale doporučujeme je používat samostatně. Pro svou jemnou vůni, kterou můžete skombinovat se svým parfémem bývají označováný jako tzv. „čisté feromony pro muže“
Koncentrovaná forma jemných pachových atraktantů navržená tak, aby pomohla zvýšit zájem u žen tím, že je podněcují a soustřeďují jejich pozornost na muže a pomohla mužům kolem sebe vytvořit auru dominance.

BeMINE PURE MAN 10ml od LOVELY LOVERS je produkt pro každého muže, který chce vědomě a nenápadně využít jeho pozitivního působení. Lze rozlišit 4 hlavní cíle, jejichž dosažení bude snadnější:
1) ATRAKTIVITA a FLIRT Díky působení na podvědomí žen pomocí pečlivě vybraných pachových složek, vám BeMine pomůže stát se v jejich očích mnohem atraktivnější, což znásobí Vaši šanci na úspěch při svádění!

2) MEZILIDSKÉ VZTAHY Pachové složky mají vliv na náklonnost lidí s nimiž pobýváte. Vhodná kombinace Vám pomůže usnadnit každodenní, společenské a pracovní vztahy.

3) EFEKTY V PRÁCI Pomohou Vám být vnímán jako partner hodný důvěry. Získané charisma a autorita jsou neocenitelné během práce spočívající např. v řízení pracovníků, při kontaktu se zákazníkem nebo během jednání se šéfem ohledně zvýšení platu.

4) ALFA SAMEC Pomohou Vám zvýšit sebejistotu, což usnadňuje získání dominance ve skupině a zvýší afinitu partnerů/partnerek na naše podmanivé působení.
Složení:
Flakón vydrží velmi dlouhou dobu, poněvadž je to koncentrát. Díky vysoké koncentraci stačí nanést několik dávek (3-4 kapky) za použití vhodného kapátka. Nejlépe v okolí krku (např. za ušima, na límec) a na zápěstí (např. na hodinky, manžety). Možné je také aplikovat na povlečení nebo jiné místo, kde chcete aby se vznášela aura „alfa samce“.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100ml



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna