CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE





klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Lovely lovers Bemine Enigma pro ženy 15ml

Dámský parfém pro zvýšení sexuální přitažlivosti na základě I-L-Molecules Formula s 35% koncentrací vonných atraktantů. tzv. feromony pro ženy

Detailní popis produktu
FORMULA I-L-Molecules
Svůdná dámská vůně ze série BEMINE vytvořena ve Francii. Díky zkušenostem značky LOVELY LOVERS byl použit molekulární vzorec I-L-Molecules (INTENSE LOVE MOLECULES), který je výsledkem výzkumu více než 300 vonných atraktantů v různých poměrech. Byly vybrány ty, které mají největší dopad na opačné pohlaví, čímž se z komplexu vonných olejů vytáhlo maximum. Vzorec I-L-Molecules byl zdokonalen tak, aby se synergicky doplňoval s vůní ženské pokožky a vytvořil tak jedinečný celek. Složení BEMINE ENIGMA pro ženy je jedinečnou kombinací lehkých květinových tónů, propletených se šťavnatým ovocem a nádechem smyslného dřeva a zeleně. Nejvyšší koncentrace 35% a kvalita použitých ingrediencí vám umožní vytvořit svůdnou auru plnou ženských vibrací a flirtující elegance.

Potvrzením nejvyšší kvality a spokojenosti zákazníků jsou udělená ocenění pro značku Lovely Lovers: LAUR KONSUMENTA - objev roku a vítězství v kosmetické soutěži GOLDEN SEVEN nebo ocenění v lifestylových časopisech jako Womens Health.

Nezůstanete nepovšimnuta
BEMINE ENIGMA je parfém navržený k intrikám! Žena, který má na sobě tento parfém, nezůstane bez povšimnutí. To Vám můžeme zaručit! Vzorec I-L-Molecules láká nenápadně již zdaleka, aby vám pomohl zaujmout při blízkém kontaktu. Navzdory vysoké koncentraci není vůně nikterak obtěžující. Postupně uvolňované vonné látky usnadňují vytváření pozitivního dojmu a zdůrazňují osobnostní rysy alfa ženy. Díky zvýšenému zájmu mužů bude navazování prvního kontaktu a udržování vztahů mnohem snazší.

Jaká je vůně ALFA ženy?
Podle toho, zda vůni popisuje muž nebo žena, mohou být tóny vůně parfému LL BEMINE ENIGMA WOMAN vnímány mírně odlišně. Společným hlavním rysem této vůně je však (nezávisle na pohlaví posuzující osoby) jeho výjimečná ženská aura, charakterizována svěžími květinami a zelení, která se výjimečným způsobem nese za nositelkou a dává o sobě znát na každém kroku. Vyznačuje se výjimečnou smyslností kombinující svěží květinovou louku, doplněnou jablečnými akordy. Když se vůně usadí na pokožce, odhalí díky lehké kombinaci lilie a růže ještě svěžejší tóny svého květinového srdce. To vše je doplněné mimořádně smyslnou základnou, kombinující hloubku santalového dřeva, obklopenou akordy pižma a kořene irisu. Tato jedinečná kombinace zdůrazňuje vůni smyslné ženy alfa.

HLAVA: zelené jablko, tuberóza, tóny svěží zeleně
SRDCE: lilie, růže
ZÁKLAD: kořen irisu, santalové dřevo, pižmo

LL BEMINE ENIGMA WOMAN je opravdový parfém (není pouze EDP nebo EDT). Díky obsahu maximálního množství pachových atraktantů povolených IFRA (International Fragrance Association) se vyznačuje dokonalou projekcí rafinovaných tónů vůní s mnohahodinovou stálostí. Tak kde levnější produkty ztrácejí sílu, ENIGMA přechází do svého vrcholu.

Pro koho je BEMINE ENIGMA určen?
LL BEMINE jsou tzv. feromony pro ženy, které chtějí vědomě využívat jejich pozitivního vlivu. Lze rozlišit 4 hlavní cíle, jejichž dosažení bude snadnější:

1) ATRAKTIVITA a FLIRT

Díky působení na podvědomí mužů pomocí pečlivě vybraných pachových složek, vám BEMINE pomůže stát se v jejich očích mnohem atraktivnější, což znásobí Vaši šanci na úspěch při svádění!





2) MEZILIDSKÉ VZTAHY

Pachové složky mají vliv na náklonnost lidí s nimiž pobýváte. Vhodná kombinace Vám pomůže usnadnit každodenní, společenské a pracovní vztahy.





3) EFEKTY V PRÁCI

Pomůže Vám být vnímána jako partnerka hodná důvěry. Získané charisma a autorita jsou neocenitelné během práce spočívající např. v řízení pracovníků, při kontaktu se zákazníkem nebo během jednání se šéfem ohledně zvýšení platu.





4) ALFA SAMICE

Pomůže Vám zvýšit sebejistotu, což usnadňuje získání dominance ve skupině a zvýší náklonost ostatních k vašim návrhům.



Způsob použití aneb jak z BEMINE ENIGMA vytěžit maximum:
Flakón 15ml i přes svou praktickou velikost vydrží velmi dlouho. Díky extrémní 35% koncentraci stačí nanést jednu-dvě dávky rozprašovačem. Nejlépe je vhodné ho aplikovat v okolí krku, na zápěstí, do okolí loketní jamky nebo na paže. Jedná se o nejlépe prokrvené (a tím také nejteplejší) zóny na lidském těle. Právě na nich jsou pachové atraktanty nejefektivnější. Můžeme je také nanést na povlečení, sedačky v autě nebo na jiné místo, kde chceme, aby se ve vzduchu vznášela aura "alfa samice". Pro maximální výdrž se doporučuje aplikovat parfém na umytou suchou pokožku, kdy jsou póry kůže otevřené. Testy prokázaly uvolňování vonných atraktantů po dobu minimálně 12 hodin.

Skladování: nedoporučuje se uchovávat parfém v koupelně (kvůli vysokým teplotním výkyvům a vlhkosti) a na slunných místech, proto je nejlepším místem uzavřená skříňka, například v šatně.

Obsah: 15ml

Značka LOVELY LOVERS – s náruživosti k lásce..
Značka LOVELY LOVERS je výsledkem práce specialistů z celé Evropy. Technologové si dali za cíl vytvořit unikátní a účinnou formuli za dostupnou cenu. Díky tomu vznikla řada intimní kosmetiky pro náročné uživatele, kteří si cení nejvyšší kvalitu intimního života. Všechny produkty byly dermatologicky testovány, byly vyrobeny podle farmaceutických norem GMP (ang. Good Manufacturing Practice) a zaregistrovány v CPNP (Cosmetic Products Notification Portal). Nejvyšší standardy kontroly jakosti a původu surovin poskytují spotřebitelům jistotu, že výrobky mají tu nejvyšší kvalitu, potvrzenou testy a posudky spokojených zákazníků, což potvrzuje i cena udělená za získání 1. místa v hlasování LAUR KONSUMENTA - OBJEV ROKU 2014 v kategorii "intimní přípravky".

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100ml



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna