CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Luxusní masážní afrodiziakální olej 50ml

0x
 
Kód zboží:77091553
Výrobce:Valavani - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:579 Kč vč. DPH
 
Orient




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Luxusní masážní afrodiziakální olej 50ml

Masážní olej z řady MAGNETIFICO - power of pheromones s pěti druhy přírodních olejů, vhodný pro klasickou i intimní masáž. Vůně orientální.

Luxusní masážní afrodiziakální olej
Nechte se hýčkat a prožijte nezapomenutelné chvíle plné vzrušení i relaxace. Tento masážní olej z řady MAGNETIFICO – power of pheromones byl navržen tak, aby zajistil optimální kluzkost a nebyl zároveň příliš mastný a přirozeně se tak vstřebal do pokožky. Speciální kombinace afrodiziakálních složek vám pomůže udělat z masáže nezapomenutelný elektrizující zážitek, který většinou jen u masáže neskončí.

5 druhů přírodních olejů
Masážní olej obsahuje 5 druhů přírodních olejů (mandlový, olivový, ovesný, slunečnicový a olej ze semen melounu Kalahari). Oleje bohaté na ceramidy, fosfolipidy a omega mastné kyseliny vyživují a hydratují pokožku a zanechávají jí hedvábně hladkou.

Na klasickou i intimní masáž
Tento masážní olej je vhodný jak pro klasickou masáž, tak pro masáž intimních míst. Je také velmi oblíbený pro milostnou předehru nebo pro masturbaci.

Praktické balení 100ml díky prémiové kvalitě oleje vydrží na mnoho masáží. Kosmetický přípravek se zhodnocením zdravotní bezpečnosti v akreditovaná laboratoři. Uchovávejte při pokojové teplotě mimo sluneční záření.

Měrná cena: 579 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pheromone allure muži i ženy 2x50 + 2x secret

Lovely lovers Bemine pro muže 100ml + secret scent pro muže

Lovely lovers Bemine Destiny pro ženy 50ml

Potency Up gel 150ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna