CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Magnetifico Pheromone seduction pro muže 30ml

0x
 
Kód zboží:77091411
Výrobce:Valavani - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:799 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

doprava zdarma po ČR



Doporučujeme alternativy:


Magnetifico Pheromone seduction pro muže 2ml
Magnetifico Pheromone seduction pro ženy 2ml
Magnetifico Pheromone seduction pro ženy 30ml
Pheromone seduction muži ženy 2x30ml +2secret




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnetifico Pheromone seduction pro muže 30ml

Pheromone Seduction pro muže - MAGNETIFICO power of pheromones
Řada pro muže. Unikátní parfémy pro zvýšení sexuální přitažlivosti, sebevědomí a respektu pro muže

Jedinečné složení řady MAGNETIFICO power of pheromones pro muže bylo poskládáno tak, aby pomohlo zvýšit sexuální přitažlivost mužů z pohledu žen. Obsahuje složky navržené pro podvědomé zvýšení "sexuální chemie". Byly navrženy, aby Vám pomohly nejen při zvýšení sexuální přitažlivosti, ale také při pracovním pohovoru, ve škole při zkouškách nebo na obchodním jednání. Pomohou Vám také zvýšit respekt u vašich soků v lásce.
AT-SC-R FORMULA

Řada MAGNETIFICO - power of pheromones má jedinečné složení, které bylo vyvíjeno na základě AT-SC-R FORMULY. AT-SC-R FORMULA for man je unikátní kombinace látek, které Vám mají pomoci zvýšit sexuální přitažlivost z pohledu žen pomocí jejich podvědomí a smyslů. Mají napomoci zvýšit mužům sebevědomí a respekt u mužů i žen.

Pheromone Seduction, Allure i Selection jsou pravé parfémy. To znamená, že obsahují více než 15% vonných složek! Jejich výdrž je opravdu neuvěřitelná. Konkurence často píše, že prodává parfémy s feromony pro muže, ale často se jedná jen o toaletní vodu nebo parfemovanou vodu. Dejte pozor co za své peníze kupujete!
Jak používat magnetifico power of pheromones a jak voní Pheromone Seduction

Používáte jako klasický parfém. Aplikujte na krk, dekolt nebo oblečení.

Ovocno - květinovo - dřevitá svěží kompozice pro muže, kteří mají rádi sport a aktivní životní styl. Svěží, návyková a komplexní - tohle je vůně XXI století.

Typ: citrusovo - květinovo - pižmový

Hlava: citronová kůra, rozmarýn, kardamon
Srdce: palisandr, lístky jasmínu
Základ: vetiver, dubový mech, pižmo
Názory některých zákazníků

"Koupil jsem to jako dárek pro kamaráda, vypadá to fakt dobře, zkoušel jsem čichat a je to taková velmi příjemná sportovně-elegantní vůně, něco jako Abercrombie. Pak dám vědět jaký s tím měl úspěch."

Kamil

"Zkoušel jsem asi 5x feromony pro muže. Některé byly celkem dobré, některé úplně na nic. Tomu vašemu dávám zatím 90%. Vůně mi hodně připomíná FIERCE COLOGNE ABERCROMBIE.

Petr, Radotín

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100ml



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna