CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Citruline malate 250 g

0x
B
E
R
S
N
 
Kód zboží:68095001
Výrobce:LSP nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:589 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Citrulline malate 250 g

L-Citrulin Malát podporuje zvýšení výkonnosti a urychlení regenerace po náročné fyzické zátěži. Podporuje zvýšení toku krve, čímž zajišťuje zvýšený transport aminokyselin do sportem zatížené svalové hmoty. Zároveň napomáhá produkci ATP.

Citrulin je metabolizován v těle na Arginin, a má tak podobný účinek jako on. Byly ale provedeny mnohé vědecké studie, které prokázaly, že Ctrulin má větší vliv na zvýšení hladiny Argininu v těle než samotný Arginin. Je tomu tak především proto, že Citrulin se na Arginin v těle rozkládá, a tudíž hladinu Argininu zvýší na mnohem delší dobu.

Citrulin navíc podporuje vylučování amoniaku, což má pozitivní vliv na energetický metabolismus nebo proti známému "svalovému spalování" (tvorba laktátu - pálení svalů). Vzhledem k opožděnému metabolismu na Arginin je vhodný zejména pro sportovce, kteří mají delší trénink - více jak 45 minut.
Složení:
Citrulline malate.
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Citrulin Malate2000 mg
Dávkování:
2x denně rozmíchejte 1 čajovou lžičku (2 g) s dostatečným množstvím tekutiny. 1 dávku ráno po probuzení a jednu 45 minut před tréninkem nebo před fyzickou námahou. V neteréninkové dny těsně před jídlem. Citrulin je výborný v kombinaci s Argininem, Beta alaninem a Kreatinem. Upozornění: Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku. Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Přípravek neslouží k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Po otevření uchovejte při teplotě do 25°C. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.

Měrná cena: 196 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


N.O. booster extreme 80 kapslí

Cellu Max nitro shot 1800 g

CellUp 60 ml

Exclusive Arginin + citrulin 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna