CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Citrulline Malate 500g

0x
B
E
R
S
N
 
Kód zboží:85395021
Výrobce:BrainMax - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:599 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Citrulline Malate 500g

Citrulin jako aminokyselina a malát jako kyselina jablečná jsou jedinečnou kombinací, jejichž výsledky pocítíte při zvyšování vytrvalosti a síly či zlepšení regenerace.
Malát se podílí na zvyšování buněčné energie ATP (poslední fáze Krebsova cyklu) a Citrulin snižuje tvorbu kyseliny mléčné a čpavku (amoniaku), čímž prodlužuje délku výkonu a zároveň snižuje únavu i bolestivost svalů.

Citrulin je v těle přeměněn na další aminokyselinu Arginin, která se podílí na produkci oxidu dusnatého, tedy NO. Oxid dusnatý hraje klíčovou roli při vazodilataci (rozšíření cév). Díky vyššímu průtoku krve v cévách jsou svaly lépe prokrveny tedy i napumpovány, což má za následek i lepší přívod živin do svalů.

Citrulin malát - tedy kombinace přírodně fermentované aminokyseliny a kyseliny jablečné se ve studiích osvědčila při zvýšení vytrvalosti, zlepšení regenerace nebo při zvyšování síly.
Citrulin je společně s argininem a ornitinem také hlavním protagonistou v močovinovém cyklu, což je metabolický proces přeměny amoniaku na močovinu, která je pak z těla vylučována jako odpadní produkt trávení bílkovin. Produkt obsahuje 100% čistý fermentovaný Citrulin Malát bez dalších aditiv, příchutí nebo balastních látek.
Složení:
Citrulline Malate.

Neobsahuje žádná plnidla ani stabilizátory, pouze deklarované složení v nejčistší formě. Produkt je vhodný i pro vegany.
Nutriční informace v 1 denní dávce
Citrulin Malate6000 mg
Dávkování:
1 odměrka 30 minut před výkonem s 2 dcl vody. Skladujte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.

Měrná cena: 120 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nitric oxide booster no caffeine 500g

Cellup with oxystorm powder 2 x 348g + L-Glutamine powder drink 360 g

Atom Bomb 12 x 60 ml

ZMA max 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna