CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Hellgel nitric oxide 25 x 80 g

0x
B
S
R
X
V
M
O
 
Kód zboží:85109131
Výrobce:Extrifit - pro detail klikněte
Dostupnost:2 dní
 
Cena:942 Kč vč. DPH
 
jablko
pomeranč




Doporučujeme alternativy:


Hellgel nitric oxide 80 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Hellgel nitric oxide 25 x 80 g

Hellgel ® je výrobek z řady NO stimulantů, které jsou jedním z hlavních trendů sportovní výživy určené pro sportovce silových sportů v poslední době. Vývoj tohoto produktu testovali kulturisté Extrifit týmu Petr Března - mistr ČR a druhý vicemistr Arnold Classic, Slavoj Bednář - dvojnásobný mistr Rakouska a Vojtěch Koritenský - trojnásobný mistr ČR a dvojnásobný mistr světa. I oni totiž chtějí dosáhnout maximálního napumpování svalů, zažít naprosto jinou dimenzi a intenzitu tréninku.
Hell NO Gel je stimulantem produkce NO, tedy oxidu dusnatého, a jeho hlavním účinkem je vliv na napumpování svalů. Stimulace produkce NO je dosaženo unikátní kombinací účinných látek, především argininu alfaketoglutarátu, citrulinu a beta alaninu (neesenciální aminokyselina, která podporuje tvorbu karnosinu ve svalové tkáni). Dále Hell Gel obsahuje 4 formy kreatinu: kreatin AKG - alfaketoglutarát, trikreatin malát, kreatin ethylester a kreatin monohydrát. Kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu, jako je třeba typicky posilovací cvičení ve fitness centru. Tohoto účinku dosáhnete při minimální dodávce 3 g kreatinu denně – jeden sáček HELL NO GELU obsahuje celkem 5 g. HELL NO GEL dále obsahuje větvené aminokyseliny leucin, isoleucin a valin, které chrání svalovou hmotu při náročném tréninku, a aminokyseliny glutamin a glutamin alfaketoglutarát AKG (glutamin je neesenciální aminokyselina, která je bohatě zastoupena ve svalové tkáni; při intenzivním tréninku dochází k vyšší spotřebě glutaminu ve svalu, proto je při náročném výkonu a snaze o nárůst svalové hmoty vhodná jeho suplementace). Stimulační účinek HELL GELU na nervovou soustavu zajišťují látky taurin, kofein a extrakt ze zeleného čaje, které podpoří vaši koncentraci na trénink. Přípravek má formu gelu, který se výborně vstřebává, a navíc je prakticky dávkován v jednorázových sáčcích.

Obsahuje pouze legální komponenty v souladu s legislativou Evropské unie, vše je v pořádku a schváleno:

Naše receptura splňuje všechny předpisy, jež požaduje Ministerstvo zdravotnictví pro oznámení o uvedení do prodeje (Hell NO Gel je uveden v registru MZ - ROHY). Současně byl Hell NO Gel podroben mikrobiologickému rozboru Státním zdravotním ústavem a rovněž byl proveden rozbor obsahu živin. Zjištěné bílkoviny, sacharidy a tuky souhlasí naprosto přesně s etiketou výrobku.
Složení:
Arginin AKG, beta alanin, kreatin monohydrát, citrulin, taurin, leucin, glutamin, glutamin AKG, arginin báze, isoleucin, valin, trikreatin malát, kreatin ethyl ester, kreatin AKG, extrakt ze zeleného čaje (40 % přírodního kofeinu), kofein bezvodý, přídatné látky: čištěná voda, xanthan a guma guar (stabilizátory, zahušťovadla), aroma, sukralóza (sladidlo), kyselina citronová (regulátor kyselosti), sorban draselný a benzoan sodný (konzervanty), barvivo beta karoten (pro příchuť jablko, citron, pomeranč, meruňka), barvivo karmína (pro příchuť višeň, malina).

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota390 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0.5 g
Bílkoviny - proteiny0.38 g
Energetická hodnota92.5 kCal
Z toho vláknina1.13 g
Dávkování:
Doporučujeme 1 sáček (80 g) Hell Gelu 15 - 20 minut před tréninkem.

Měrná cena: 47 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna