CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Hells NO2 100 kapslí pre workout

0x
B
S
R
Q
C
M
E
X
 
Kód zboží:02091081
Výrobce:Amix MuscleCore DW - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:510 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Hells NO2 100 kapslí pre workout

Hell's NO2 - kapsle s obsahem L-Argininu a kombinace vitamínů B6 a B12, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální činnosti nervové soustavy. Doplněno zinkem, který přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi.
Kapsle s obsahem L-Argininu a kombinace vitamínů B6 a B12, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální činnosti nervové soustavy. Doplněno zinkem, který přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi.

Složení:
Složení (v 5-ti kapslích): L-Arginin Alpha-Ketoglutarát (A-AKG) 2700 mg, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), agmatine sulfát 500 mg, kyselina alfa-lipoová 250 mg, kofein 250 mg, ActiNOS™ (CFM Nitro™) 150 mg (peptidy syrovátkového proteinového izolátu (z mléka) bohaté na arginin), oxid zinečnatý (zinek 15 mg = 150 %*), pyridoxine HCL 10 mg (vitamín B6 =741 %*), cyanocobalamin 2,5 mcg (vitamín B12 = 100 %*), stabilizátor: Methocel® (methylcelulóza a hydroxypropyl methylcelulóza), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý *RHP = referenční hodnota příjmu

Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín B12 - kobalamin2.5 mg
Vitamín B6 - pyridoxin10 mg
Zinek15 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Kofein250 mg
L- Arginine Alpha Keto-Gluterate (AAKG)2700 mg
Dávkování:
Základní denní dávka je 5 kapslí. Užívejte 30-60 minut před fyzickým výkonem Upozornění: Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Skladujte v suchu při teplotě do 25ºC mimo dosah slunečního záření. Chraňte před mrazem! Výrobce neručí za škody způsobené nevhodným použitím nebo skladováním. Pokud si nejste vědomi svého aktuálního zdravotního stavu nebo pokud již máte zdravotní potíže, konzultujte užití preparátu se svým ošetřujícím lékařem. Produkt byl vyroben v závodě, který zpracovává suroviny z mléka, vajec, sóji a korýšů. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Black Jack 21 350g

NitroNox shooter 20 x 60ml

Nitro Virus 200 kapslí

Nitric Oxide 360 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna