CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Nitric Oxide 360 kapslí

0x
B
S
R
M
O
X
V
 
Kód zboží:02091011
Výrobce:Amix - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:686 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:


Nitric Oxide 120 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Nitric Oxid

Nitric Oxid
Je to molekula patřící k prokrvení a napumpování celého svalstva. Rozšiřuje a uvolňuje veškeré cévy, což má za následek větší obsah kyslíku potřebného pro kosterní svalstvo, které má potom rychleší dobu regenerace, je více napumpované a ovlivňuje svalový růst.
Složení:
Arginin alfa-ketoglutarát (A-AKG), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý, látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1707 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0.5 g
Tuky1.2 g
Bílkoviny - proteiny97.3 g
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Arginin alfa-ketoglutarát750 mg
Dávkování:
Denní dávka Nitric Oxide jsou 4 kapsle, rozdělené 2x denně mezi jídly. Upozornění ! Nevhodné pro děti a mládež ,těhotné a kojící ženy. Nevhodné při metabolických poruchách se zvýšenou hladinou argininu. Nevhodné pro diabetiky a pro osoby s respiračním onemocněním (např. astma), s onemocněním srdce,cév,jater,ledvin. Nedoporučuje se užívat lidem s onemocněním krevního tlaku a cukrovky. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25◦ C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna