CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Nitric oxide booster 500g

0x
B
S
Q
V
E
 
Kód zboží:33091013
Výrobce:Maxxwin - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:422 Kč vč. DPH
 
borůvka




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Nitric oxide booster 500g

NITRIC OXIDE BOOSTER
Zažijte trénink na maximum! Předtréninkový nakopávač našlapaný nejúčinnějšími složkami. Vynikající chuť a rozpustnost. Bez cukru a kreatinu!

NITRIC OXIDE BOOSTER 500 g borůvka
Váš trénink odteď získá úplně jiný rozměr! Nitric Oxide Booster obsahuje velmi stimulativní a povzbuzující látky, které vaše tělo doslova rozproudí. Podáním před výkonem jsou zaručeny mnohem vyšší výsledky, delší trénink a pocit výbušnosti. Toto vše je zkompletováno v práškové formě, ze kterého uděláte až 50 dávek vynikajícího povzbuzujícího drinku.

Výbušná energie
Povzbuzující síla
Až 50 dávek z jedné dózy
Vynikající chuť


Obsahuje látky jako AAKG Argin-alfa-ketoglutarát – stimuluje produkci NO (oxidu dusnatého) a napomáhá tak okysličování průtoku krve a regeneraci. Taurin, je silný stimulant, pomáhá vstřebávání glukózy a aminokyselin do svalových buněk a zároveň pomáhá snižovat hladinu kyseliny mléčné při intenzivních trénincích. Citrulin malate je součástí močovinového cyklu, kde pomáhá tělu odbourávat škodlivý amoniak vzniklý při syntéze bílkovin a podobně jako AAKG napomáhá prokrvení a přesunu energie do svalových tkání a stejně jako Taurin napomáhá odbourávání kyseliny mléčné. Beta-alanin je nebílkovinná aminokyselina obsažena v dipeptidu Karnosinu, kde pomáhá neutralizovat PH těla během anaerobní činnosti za rozkladu ATP, jinými slovy zmírňuje a posouvá hranici „pálení“ svalů během tréninku a jsme tak schopni cvik vykonávat déle. Kofein je nejběžněji užívaný stimulant, který působí na naši nervovou soustavu a díky obsazení adenosinových receptorů pomáhá oddálit pocit únavy a tedy tak také pomáhá k dočasnému zvýšení metabolismu a tím i odbourávání tuků. Tato kombinace dělá z Nitric Oxid Boosteru bezkonkurenčního giganta!

Zatvrdnutí produktu není závadou! Jedná se o klasickou vlastnost látky citrulin malat. Po protřepání lze opět užívat.
Složení:
Borůvka: Citrulin malát, beta alanin, A-AKG (L-Arginin alfa ketoglutarát), taurin, aroma borůvka, kofein, barvivo fialová mrkev, sucralosa, oxid křemičitý (SIPERNAT®).

Výživové údaje Obsah ve 100 g Obsah v dávce (10 g)
Citrulin malát 25,5 g 2,55 g
Beta alanin 22 g 2,2 g
AAKG 20 g 2 g
Taurin 20 g 2 g
Kofein 2 g 0,2 g
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
Taurin20000 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
AAKG - Arginin Alfaketoglutarát20000 mg
Beta alanine22000 mg
Citrulin Malate25500 mg
Kofein2000 mg
Dávkování:
Rozmíchejte dávku 10 g (2 odměrky či 1 vrchovatá kávová lžička) ve 250 ml vody. Užívejte cca 20 minut před tréninkem. Upozornění na obale: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Obsahuje kofein. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Měrná cena: 84 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Black Jack 21 350g

NitroNox shooter 20 x 60ml

Nitro Virus 200 kapslí

Nitric Oxide 360 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna