CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Hellnox 620g

0x
B
S
R
E
Q
V
 
Kód zboží:85109107
Výrobce:Extrifit - pro detail klikněte
Dostupnost:2 dní
 
Cena:891 Kč vč. DPH
 
jablko
pomeranč
višeň




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Hellnox 620g

Hellnox® je profesionální předtréninkový přípravek z nejvyšší kategorie stimulantů produkce NO (oxidu dusnatého). Hellnox je určený pro maximalizaci silového výkonu, maximální napumpování svalů a stimulaci vysoké intenzity tréninku. Hellnox® obsahuje efektivní kombinaci vysokých dávek látek stimulujících produkci NO (oxidu dusnatého) doplněnou o zdroje sacharidů - isomaltulózu (palatinóza), maltodextrin a dextrózu, volné aminokyseliny (BCAA, L-glutamin), Creapure® (německý kreatin monohydrát nejvyšší čistoty) a stimulační látky - taurin, kofein a extrakt ze zeleného čaje. Unikátní je obsah patentované složky ActiNOS® (selektivní nitro peptidy a frakce modifikovaného, částečně hydrolyzovaného syrovátkového izolátu). Nyní Vám přinášíme v tomto produktu inovaci. Výrobce ActiNOS® vyvinul novou, daleko koncentrovanější formu nitro peptidů (označovanou také jako CFM Nitro P), a tu jsme použili v produktu Hellnox! V inovovaném Hellnoxu® bylo také použito sladidlo z rostliny stévie, které je přírodního původu.

Pro růst svalů jsou zapotřebí proteiny. Ty jsou jasné. Dáte Iso 90. Tady není co řešit. Prostě protein 3x denně. Pak sacharidy. 200 gramů lehké váhy a až 1000 gramů na den těžkotonážníci. Pak co nejefektivněji zabudovat protein a cukr do svalu a donutit ho k růstu. Zase jednoduché: cvičit na maximum a vytvořit pořádný stimul tvrdým tréninkem. Hotovo. Nebo ne? Přece protein + cukr + trénink = RŮST svalů, nebo ne?

Jenže ono to pořád nějak neroste. Nebo trochu ano, ale tak nějak pomalu.

Ale Vy chcete svaly rychle. No, tak to urychlíme: nasaďte Hellnox!

Absolutní novinka od Extrifitu je opravdu průlomová. Něco tak komplexního a strašlivě silného jste ještě neviděli. V produktu Hellnox je vše, co musí mít sval pro svůj rychlý růst. A vše ve volných formách, a dokonce ve formě nitropeptidů - tzn. těch nejmenších částeček, které bleskově frčí živit sval. Žádné trávení, nic. Hned do svalu.
Složení:
Složení:

Jablko

Palatinose® (isomaltulóza), maltodextrin, dextróza, L-arginin alfaketoglutarát, Creapure (R) (kreatin monohydrát nejvyšší čistoty), L-glutamin, L-citrulin DL-malát, beta alanin, L-leucin, L-arginin báze, taurin, L-valin, L-isoleucin, extrakt ze zeleného čaje (30 % kofeinu), nitropeptidy patentově chráněné ActiNOS®, kofein bezvodý
přídatné látky (sestupně): fosforečnan vápenatý (protispékavá látka), kyselina citronová (regulátor kyselosti), oxid křemičitý (protispékavá látka), aroma, chlorofyl (přírodní barvivo), sukralóza Splenda® (sladidlo), steviolygl-kosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu)
Pomeranč

Palatinose® (isomaltulóza), maltodextrin, dextróza, L-arginin alfaketoglutarát, Creapure (R) (kreatin monohydrát nejvyšší čistoty), L-glutamin, L-citrulin DL-malát, beta alanin, L-leucin, L-arginin báze, taurin, L-valin, L-isoleucin, extrakt ze zeleného čaje (30 % kofeinu), nitropeptidy patentově chráněné ActiNOS®, kofein bezvodý
přídatné látky (sestupně): fosforečnan vápenatý (protispékavá látka), kyselina citronová (regulátor kyselosti), oxid křemičitý (protispékavá látka), aroma, beta karoten (přírodní barvivo), sukralóza Splenda® (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu)
Višeň

Palatinose® (isomaltulóza), maltodextrin, L-arginin alfaketoglutarát, Creapure (R) (kreatin monohydrát nejvyšší čistoty), L-glutamin, dextróza, L-citrulin DL-malát, beta alanin, L-leucin, L-arginin báze, taurin, L-valin, L-isoleucin, extrakt ze zeleného čaje (30 % kofeinu), nitropeptidy patentově chráněné ActiNOS®, kofein bezvodý
přídatné látky (sestupně): fosforečnan vápenatý (protispékavá látka), aroma, kyselina citronová (regulátor kyselosti), oxid křemičitý (protispékavá látka), extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), sukralóza Splenda® (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu)
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1288 kJ
Sacharidy - uhlohydráty34 g
Sůl0.01 g
Tuky0.1 g
Vláknina0.1 g
Z toho cukry24 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0.3 g
Energetická hodnota307 kCal
Aminokyseliny v jedné dávce
Celkem aminokyselin8381 mg
L-Arginin AKG1667 mg
L-Glutamin1667 mg
L-Isoleucin417 mg
L-Leucin833 mg
L-Valin417 mg
Taurin667 mg
BCAA1667 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
ActiNOS57 mg
Anabolic amino acid 4 matrix3333 mg
Beta alanine1500 mg
carbo fusion 3:2:1 matrix6223 mg
Dextrosa1037 mg
energy & metal focus 3 matrix850 mg
extreme pumping 5 matrix5390 mg
Kofein50 mg
kreatin fusion1667 mg
L-citruline malate1500 mg
Maltodextrin2074 mg
Palatinóza3111 mg
Dávkování:
Doporučené dávkování: 1 - 3 odměrky (20 - 60 g) produktu Hellnox rozmíchejte ve 100 - 300 ml vody obsah připraveného nápoje je určen k přímé konzumaci dávku užívejte 15 - 20 minut před tréninkem začátečníci: užívejte 1 odměrku produktu Hellnox kondiční sportovci: užívejte 2 odměrky produktu Hellnox pokročilí a výkonnostní sportovci: užívejte 3 odměrky produktu Hellnox Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné při metabolických poruchách se zvýšenou hladinou argininu. Nevhodné pro diabetiky a osoby s respiračním onemocněním (např. astma), onemocněním srdce, cév, jater a ledvin a poruchami krevního tlaku. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje bílkoviny z kravského mléka včetně laktózy.

Měrná cena: 149 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Cellex unlimited 20 x 26 g muscular volumizer fruit punch

Progressive Pre 750 g Agressive

Cellu Max nitro shot 1800 g

CellUp 60 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna