CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Hurricane pre-workout shot 60 ml

0x
B
S
Q
V
E
 
Kód zboží:33091018
Výrobce:Maxxwin - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:37 Kč vč. DPH
 
pomeranč
višeň




Doporučujeme alternativy:


Hurricane pre-workout 540g višeň
Hurricane pre-workout shot 20 x 60 ml




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Hurricane pre-workout shot 60 ml

Nový rozměr díky preworkout doplňku se stimulativními a povzbuzujícími účinky, které váš trénink povznesou o level výš. Podáním shotu před výkonem jsou zaručeny mnohem vyšší výsledky, delší trénink a pocit výbušnosti.

Například obsažený L-Arginin HCL podporuje regulaci hladiny krevního cukru, pomáhá zlepšovat imunitní reakci organismu, snižuje vysoký krevní tlak, pomáhá urychlovat hojení ran a popálenin nebo zvyšuje výkon při cvičení.
Beta alanin pomáhá zvýšit hladinu karnosinu ve svalové tkáni, což přispívá k vyšší výdrži a vytrvalosti během tréninku. Karnosin dokáže redukovat množství kyseliny mléčné v svalové tkáni a snížit tak únavu a svalovou bolest.
Tyrosin stimuluje a upravuje aktivitu mozku, potlačuje stresové, depresivní a úzkostné stavy, zlepšuje náladu, zvyšuje čilost a vitalitu nebo podporuje tvorbu a aktivaci endorfinů (hormonů dobré nálady).
Taurin zlepšuje trávení tuků a stabilizuje hladinu vápníku v krvi, podporuje činnost nervové soustavy a rychlejší přenos sacharidů do svalových buněk. To znamená, že pomáhá zvyšovat koncentraci, koordinaci pohybů a fyzický výkon v zátěži.
Složení:
Čištěná voda, L-Citrulin DL malat 2:1, L-Arginin HCL, Beta Alanin, extrakt Červené řepy, aroma pomeranč, Inosin, HMB Ca, Taurin, L-Arginin AKG 2:1, Kyselina askorbová (Vitamin C), L-Tyrosin, extrakt Zeleného čaje 20% Polyfenolů, Kofein, konzervační látka: sorban draselný, DMAE, sladidlo Sukralóza, Kayenský pepř.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín C800 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Tyrosin500 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Beta alanine4000 mg
DMAE54 mg
Extrakt z červené řepy3000 mg
Extrakt ze zeleného čaje300 mg
HMB1500 mg
Inosin1500 mg
kajenský pepř5.4 mg
Kofein200 mg
L-Arginin AKG1000 mg
L-arginin hydrochlorid4000 mg
L-citruline malate6000 mg
Taurin1500 mg
z toho čistý DMAE20 mg
Dávkování:
Používejte 1 dávku (shot) 20 minut před fyzickou aktivitou. Před použitím dobře protřepejte. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Měrná cena: 37 Kč vč. DPH / 100ml



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna