CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Kozí kolostrum 90 kapslí

0x
B
S
Z
R
 
Kód zboží:47091103
Výrobce:Bioalis
Dostupnost:skladem
 
Cena:899 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kozí kolostrum 90 kapslí

Kozí kolostrum je bohatým zdrojem aktivních látek, který pochází přímo z přírody jako jsou imunoglobuliny, vitamíny, aminokyseliny, minerální látky či koenzym Q10. Kozí kolostrum je možné užívat dlouhodobě nebo jako doplněk při fyzické zátěži, v rámci rekonvalescence a při oslabení imunity. Kozí kolostrum příznivě působí na přirozenou obranyschopnost organismu.

Mezi největší dary kozího kolostra patří imunoglobuliny – protilátky tvořené bílými krvinkami, které jsou součástí imunitního systému. V kolostru je vysoká koncentrace imunoglobulinu G (IgG), jež je v krvi zastoupen nejvíce.
Obsahuje však také další třídy imunoglobulinů - IgA a IgM. Tím ale složení tohoto doplňku stravy nekončí. Přítomen je také růstový faktor IGF-1 (inzulinu podobný růstový faktor 1).

V nízkém množství z pohledu doporučené denní dávky je zde též 26 aminokyselin (včetně esenciálních aminokyselin), řada vitamínů, koenzym Q10, nejrůznější minerály, bílkovina osteokalcin a IGBP-3 (vazebná bílkovina pro IGF-1). Samozřejmostí je přítomnost laktoferinu, cytokinů, PRP faktoru a dalších cenných látek.

Účinky Kolostra:
- posiluje imunitní systém, díky čemuž je organismus posílen a lépe se brání před onemocněním
- zmírňuje projevy kožních onemocnění – například lupenky, ekzémů
- zkracuje léčbu nemocí jako je rýma, záněty horních a dolních cest dýchacích, virózy, astma, chronická bronchitida, borelióza, afty a opary
- podporuje hojení po operacích či úrazech
- pomáhá při rekonvalescenci po onkologické léčbě
- má významnou roli při léčbě autoimunitních onemocněních (alergie, roztroušená skleróza, celiakie, astma a další)
- proti-infekční a protizánětlivý efekt napomáhá při onemocněních srdce a cévního systému
- podporuje regeneraci poškozených buněk, cév a srdce a napomáhá zabránění vzniku aterosklerózy či mírní její projevy a následky
- snižuje míru únavy, stresu a přepracování

Kozí kolostrum oproti kravskému obsahuje větší množství vitamínu D, který podporuje obranyschopnost a látku Ubichom 50, která patří mezi látky, chránící tělo před rakovinou. Navíc je vhodný pro lidi s alergií na mléčnou bílkovinu.
Složení:
100% kozí kolostrum, uhličitan hořečnatý.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Kozí kolostrum260 mg
uhličitan hořečnatý55 mg
Dávkování:
Dospělí 4 kapsle denně. Děti od 3 let 2 kapsle denně. Užívejte ráno na lačno a večer před spaním. Zapíjejte vlažnou vodou či jiným vlažným nápojem. Horká tekutina ničí aktivní látky. Pro lepší poživatelnost lze kapsle vysypat. Tento doplněk stravy je vhodný k trvalému užívání.

Měrná cena: 10 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


ZMA 90 kapslí

Colostrum forte 60% IgG 60 kapslí

Pharma colostrum bovine 60 kapslí

Serrapeptase 260.000 IU 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna