CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Kozí kolostrum pro děti 140 kapslí

0x
B
S
Z
R
 
Kód zboží:47091115
Výrobce:Bioalis
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 130 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kozí kolostrum pro děti 140 kapslí

Kozí kolostrum pro děti
Bioalis kozí kolostrum je mateřské mlezivo, které koza předá mláděti těsně po narození. Protože patříme mezi savce, nabízí se nám možnost využít tento doplněk stravy a poskytnout tak našemu imunitnímu systému maximální možnou péči. Mateřské mlezivo totiž vždy obsahuje to nejcennější, co matka dítěti po porodu dokáže předat. Dle zákonů přírody v něm přirozeně nacházíme vysokou koncentraci ochranných látek.

Mezi největší dary kozího kolostra patří imunoglobuliny – protilátky tvořené bílými krvinkami, které jsou součástí našeho imunitního systému. Vysoká je zde koncentrace imunoglobulinu G (IgG), který je v krvi zastoupen nejvíce. Najdeme zde, ale i další třídy imunoglobulinů jako IgA a IgM. Tím ale složení tohoto doplňku stravy nekončí. Přítomen je také růstový faktor IGF-1 (inzulinu podobný růstový faktor 1). V nízkém množství z pohledu doporučené denní dávky je zde též 26 aminokyselin (včetně esenciálních aminokyselin), řada vitamínů, koenzym Q10, nejrůznější minerály, bílkovina osteokalcin a IGBP-3 (vazebná bílkovina pro IGF-1). Samozřejmostí je přítomnost laktoferinu, cytokinů, PRP faktoru a dalších cenných látek.

Bioalis pečuje o kvalitu:

Zvířata, od kterých pochází kozí kolostrum Bioalis, jsou chována v ekologicky šetrných podmínkách. Absence umělých hnojiv, pesticidů a hormonů je tak samozřejmostí. Mlezivo je odebíráno teprve poté, co matka předá nezbytnou dávku mláděti, nejpozději však do 12 hodin od porodu – jedině tak je zaručen vysoký obsah aktivních látek. Zpracování kolostra probíhá nejšetrnější metodou (sušením mrazem).
Složení:
Složení (1 kapsle):

150 mg, 100% kozí kolostrum, Colostrum, Kolostrum: EU nepovoluje žádné zdravotní tvrzení
Plnidlo: celulosa
Hydroxypropylmethylcelulózová kapsle velikosti 3, čistě rostlinný obal
Dávkování:
Děti od 3 let do 30 kg tělesné hmotnosti: 2 kapsle denně. Děti od 3 let od 30 kg tělesné hmotnosti: 4 kapsle denně. Užívejte ráno na lačno a večer před spaním. Zapíjejte vlažnou vodou či jiným vlažným nápojem. Horká tekutina ničí aktivní látky. Pro lepší poživatelnost lze kapsle vysypat. Malé kapsle velikosti 3 umožňují snadné spolknutí nejen dětem, ale také dospělým a seniorům, kteří mohou mít s polykáním větších kapslí potíže. Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Kozí kolostrum není určeno pro osoby alergické na kozí mléko a kozí kolostrum. Uchovávejte v dobře uzavřeném obalu a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce.

Měrná cena: 8 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Colostrum 100 kapslí

Pharma beef colostrum 100 g strawberry

Serrapeptase 260.000 IU 90 kapslí

GH Stim amino complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna