CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



ZMA 200g

0x
S
B
R
I
K
X
 
Kód zboží:57091101
Výrobce:NutriWorks - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:486 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ZMA 200g

ZMA – Instantní směs organicky vázaných minerálů (chelátová vazba) a vitamínu B6

Unikátní směs hořčíku a zinku vázaných v organické formě (chelátová vazba) a vitaminu B6. Díky vyváženému poměru jednotlivých složek dochází k velmi výraznému synergnímu účinku. Instantní forma je garancí maximální využitelnosti bez obsahu balastních pojiv, aditiv a umělých sladidel.

Hořčík se podílí na vyrovnání hladiny elektrolytů, udržování normálního stavu kostí a zubů, normálním fungování nervového systému a svalů, normální syntéze bílkovin, normálním fungování psychiky a na snižování únavy a vyčerpání.

Přidaný zinek se podílí na normálním fungování imunitního systému, metabolismu makroživin, normálním zraku a udržování normální ho stavu kůže, vlasů a nehtů. Také se podílí na normálních kognitivních funkcích a pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, stejně tak udržuje normální hladinu testosteronu v krvi. Vitamin B6 přidaný do směsi se podílí na normálním metabolismu bílkovin a glykogenu, normálním fungování imunitního systému a normálním metabolismu. Vitamin B6 také podporuje normální tvorbu červených krvinek v krvi.

Optimální regenerace, REM fáze spánku a suplementace ZMA večer před spaním, mají hodně společného.

Rapid eye movement (REM, česky rychlé pohyby očí) je nejhlubší fáze spánku, kdy dochází k maximální možné regeneraci organizmu a znovuobnovení sil. U dospělého člověka představuje REM fáze cca 1 až 2 hodiny z celkové délky spánku. Tento podíl klesá s věkem (především vlivem stresu) u novorozenců tvoří plných 80 % z celkové doby spánku. Právě suplementace ZMA umožňuje REM fázi spánku optimalizovat a udržovat na normální úrovni.

Hlavní benefity produktu:
- Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
- Čistá, instantní forma
- Neobsahuje pojiva a plnidla
- Neobsahuje umělá sladidla

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Podporu růstu svalové hmoty
- Podporu rychlé regenerace
- Podporu kvality spánku
- Zkrácení nutné doby spánku
- Podporu aktivního životního stylu

Značka Nutriworks
Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě, a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.
Složení:
hořečnaté soli kyseliny citronové (citrát hořečnatý), glukonan zinečnatý, pyridoxin-hydrochlorid.

Doplněk stravy.
Vitamíny a minerály v 1 denní dávce:
Hořčík250 mg
Vitamín B6 - pyridoxin3 mg
Zinek15.5 mg
Dávkování:
Užívejte 1,7 g (cca 2 odměrky) denně, nejlépe večer před spaním. Prášek smíchejte s tekutinou, smoothie, nebo přidejte do studeného jídla. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí.



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pharma colostrum bovine 60 kapslí

Kozí kolostrum pro děti 140 kapslí

1.5 Adaptogenic hegemony 60 kapslí

GH Stim amino complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna