CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Beta alanine shot 80 ml višeň s citronem a limetou

0x
E
Q
V
W
 
Kód zboží:45097009
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:30 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Beta alanine shot 80 ml višeň s citronem a limetou

Beta-Alanine patří do řady neesenciálních aminokyselin, které si naše tělo dokáže vyprodukovat v omezeném množství. Proto je vhodné doplňovat ho formou stravy nebo suplementace.
Mezi jeho nejznámější zdroje patří maso, zejména vepřové, hovězí a drůbež, ale i ryby.
Tělo využívá beta alanin na tvorbu karnosinu, který slouží jako proteinový pufr ve svalové tkáni. Jeho úkolem je tzv. metabolický úklid, díky kterému dokáže snížit překyselení svalů a reguluje hromadění kyseliny mléčné.

To potom může mít pozitivní vliv na sportovní výkon a snížení únavy.
Složení:
Voda, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy (20%), beta-alanin, kyselina: kyselina citrónová; aromata, sladidla: acesulfam K, sukralóza, neotam; konzervační látky: benzoan sodný, sorban draselný; maltodextrin.

Upozornění: Obsahuje sladidla. Výrobek může obsahovat sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, oves, vejce, korýše, ryby.
Nutriční informace v jedné dávce:
Beta alanine800 mg
Dávkování:
Jedna porce (20 ml - 4 čajové lžičky) konzumujte 3x denně s jídlem. Upozornění: Jednorázový příjem beta-alaninu nad 800 mg může způsobit nežádoucí účinky (brnění, necitlivost). Doporučuje se konzumovat jednotlivou porci 800 mg s přestávkou minimálně 3 hodiny mezi jednotlivými jednotkovými dávkami produktu.

Měrná cena: 30 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Arginizer 2.0 600 g

VasoNOx 450 g circulation essentials

MyoCell 5-phase 500 g pre workout

Best team ever preworkout 500 g pomeranč




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna