CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Shelter 450g červené plody

0x
Q
E
B
S
V
 
Kód zboží:81097001
Výrobce:BigZone - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 002 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Shelter 400g červené plody

Pre Workout Booster

Předtréninkové doplňky v dnešním fitness světě se v práškové směsi a v kombinaci z různých aminokyselin a dalších přísad obecně používají k optimalizaci tréninkového výkonu. Na rozdíl od počátků před několika lety je nyní trend v tomto případě používání stimulantů výrazně snížen, takže je stimulováno duševní „nasazení“ a zaměření na legální a dokonce i zdraví podporující látky.

Proč Big Zone Shelter?

Nový Shelter EU poskytuje vždy něco pro každého z nás. Zde byla kladena velká hodnota na vytvoření dokonalého vyvážení mezi pumpou a nabuzením. Základ pumpy je 4,5 gramu argininu HCL a 4,4 gramu citrulinu, je to asi dvojnásobek tržního standardu v pumpách. A co se týče energie a nabuzení, tento nakopávač nabídne také některé důležité body, které bychom měli vzít v úvahu.
Energie je primárně generována klasicky silnou dávkou 300 mg kofeinu, stejně jako podpůrnou dávkou 2 g taurinu. Toto je základ ostatních nakopávačů a tím to vždy končí, ale zde dostanete něco navíc. Kromě starých dobře známých látek, jako je N-acetyl tyrosin a theanin, které již mohou dělat hodně ve směru zaměření a koncentrace, přichází spíše vzácná látka zvaná Alpha Glycrylfhosphyl Cholin (krátký: Alpha GPC). Alpha GPC zlepšuje svalovou kontrakci, ohnisko, uvolnění růstového hormonu během cvičení a zotavení poté. Kromě toho je spojován ve stálém příjmu s dlouhodobým zlepšením výkonnosti. Pro zlepšení koncentrace byl přidán extrakt Bacopa Monneri. Pro podporu adaptivních procesů v těle a udržení stresového hormonu kortisolu je přidán extrakt z ashwagandy. V neposlední řadě poskytuje zvláštní výhodu antioxidant astaxanthin. Ten, na rozdíl od jiných antioxidantů, nedělá problém během cvičení, zejména v této dávce, a může být dokonce zodpovědný za lepší výkon, nemluvě o mnoha dalších prospěšných vlastnostech antioxidantů.
Celkově vzato, Shelter je neuvěřitelně silný balíček, který slibuje více než jen dobrý tréninkový zážitek. Inovativní, dobře dávkovaný a rozhodně vhodný pro každého, komu nevadí kofein. A chuť Red Berry je naprosto výborná a vysoce žádána.

Přednosti produktu:
•Žádné nelegální stimulanty
•Silná pumpa
•Neuvěřitelné nakopnutí
•Vede k lepšímu výkonu
•Silný rozvoj energie
Složení:
L-Arginin HCL, L-Citrulin DL malát 2:1, taurin, přírodní aroma, N-Acetyl tyrosin, Alpha glycerofosfát, maltodextrin, extrakt z pupenů borovice, bacopa monnieri extrakt, kofein, ashwaganda extrakt, sladidlo: sukralóza, kyselina citrónová, astaxantin,piperin 95%

Alergeny:
Může obsahovat stopy vajec, lupiny, sóji a lepku.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1260 kJ
Nasycené (tuky)0.1 g
Sacharidy - uhlohydráty0.1 g
Sůl0.1 g
Tuky0.1 g
Z toho cukry0.1 g
Bílkoviny - proteiny0.1 g
Energetická hodnota300 kCal
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
Taurin12500 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Alfa GPC400 mg
Ashwagandha1870 mg
Astaxanthin 3%312.5 mg
Bacopa Monnieri extrakt1870 mg
Bioperine312.5 mg
Extrakt z pupenů borovice2500 mg
Kofein1870 mg
L-citruline malate27500 mg
L-Theanine940 mg
N-Acetyl Tyrosine6250 mg
Dávkování:
Smíchejte 16g prášku do 400ml vody a pijte asi 20-30 minut před tréninkem. Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Před užíváním se vždy poraďte se svým ošetřujícím lékařem! Datum min. tvanlivosti a šarže: viz. pravý dolní roh etikety. Po otevření spotřebujte do 60 dnů. Nikdy nepřekračujte jednu dávku za den. Obsahuje kofein!

Měrná cena: 200 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Professional Kick speed evolution 80 kapslí

Hype pump Nano 420 g

Best team preworkout cafeine free 500g pomeranč

Vit endurance shot 100 ml grapefruit




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna