CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



ATP vege 60 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:45097025
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:569 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ATP vege 60 kapslí

Doplněk stravy OstroVit ATP byl vytvořen pro všechny sportovce - profesionály i amatéry. Jedno balení produktu obsahuje 60 denních porcí doplňku. Jedna kapsle obsahuje až 450 mg ATP.

Co je ATP a pro koho bude fungovat?
Adenosintrifosfát (ATP) je částice, která uchovává energii využívanou během fyzické námahy. ATP se ve vašem organismu neustále používá. Jeho hladina je neustále monitorována, aby organismus stále dostával energii potřebnou pro všechny buněčné funkce. Navíc ATP reguluje průtok krve v organismu pro lepší výživu svalů. Při cvičení roste poptávka po ATP a jeho přísun zvenčí může posílit funkce organismu a snížit únavu.

Dlouhodobé doplňování ATP může vést ke zvýšenému vychytávání metabolitů ATP a syntéze ATP červenými krvinkami, což se může projevit vazodilatací. V důsledku toho svaly dostávají více kyslíku a živin.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit ATP VEGE:
ZVÝŠENÁ SÍLA – Pravidelné užívání ATP ústy vám pomůže dosáhnout lepších výsledků při cvičení. Díky zvýšenému množství energie v buňkách můžete snadno zvýšit svalovou sílu, zejména při intenzivní námaze.
LEPŠÍ REGENERACE - Díky použití ATP získáte nejen více síly a lepší výkon, ale po intenzivním cvičení se také mnohem rychleji dostanete zpět do formy. ATP vám umožní omezit možnost přetrénování a přetížení organismu.
VYSOKÁ BIODOSTUPNOST - Adenosin-5-trifosfát ve formě disodné soli se vyznačuje vysokou biologickou dostupností. Díky tomu si můžete být jisti, že vámi odebrané ATP dosáhne tam, kam má.
KOMFORTNÍ FORMA - Doplněk stravy je dostupný ve formě snadno použitelných kapslí, které vlivem vody kloužou, při polykání se snadněji polyká.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 41 g
Počet porcí na nádobu: 60
Velikost porce: 1 kapsle
Účinné látky na porci
Adenosin 5-trifosfát disodná sůl 450 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně, nejlépe s jídlem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou ze sloučenin produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí

Měrná cena: 9 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MyoCell 5-phase 500 g pre workout

Pumper 100% hardcore preworkout 400 g mango

The Muscle BOMB 400g caffeine free

MaxiVita Energy Power stick pack 16 sáčků 32 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna