CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



X-ride 3 x 2500 mg pink grep

0x
E
Q
X
 
Kód zboží:54097014
Výrobce:Penco - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:19 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


X-ride 2500 mg pink grep 50 tablet
X-ride shot 25 ml




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

X-ride 3 x 2500 mg pink grep

Praktické balení do kapsy. Penco® X-RIDE je unikátní tableta pro nabuzení vašeho těla a mysli. Sáček obsahuje 3 oválné tablety.

Penco® X-RIDE je energetický stimulant v oválných tabletách s příjemnou třešňovou mírně nahořklou chutí. Obsahuje kombinaci biologicky aktivních látek s povzbuzujícími účinky. Nosičem těchto látek je glukóza s chladivým efektem v ústech.

Významnou složkou přípravku je extrakt z kakaových bobů (Theobroma cacao L.). V historii bylo kakao považována za „pokrm bohů“. Nejdůležitější látkou v kakaových bobech je theobromin, který má povzbuzující účinek na centrální nervový systém (CNS). Kakaové boby kromě alkaloidů (theobrominu, kofeinu a theofylinu) a polyfenolů s antioxidačními účinky obsahují i psychoaktivní látky, které ovlivňují vnímání, náladu a mají antidepresivní efekt.

Pozitivní účinky kofeinu na zlepšení mentálních a fyzických schopností byly potvrzeny mnoha studiemi. Byla uznána role kofeinu na zvýšení bystrosti, soustředění, schopnosti rozhodování v kritických okamžicích a rezistenci vůči stresu. Byl také prokázán účinek kofeinu na zvýšení vytrvalostního výkonu a snížení vnímání námahy. Podle vyjádření EFSA jsou tyto účinky podmíněny vysokým dávkováním kofeinu 3-4 mg/ kg tělesné hmotnosti. Za bezpečnou dávku je považován denní příjem kofeinu 300 mg.

Jedna tableta Penco® X-RIDE obsahuje:
•60 mg kofeinu
•100 mg taurinu
•20 mg extraktu z kakaových bobů s 10% obsahem theobrominu
•150 mg vitamínu C
•1400 mg glukózy
•šťávu z červené řepy

Penco® X-RIDE je vhodný nejenom při sportu, ale i při studiu, zábavě nebo pro řidiče a manažery.
Složení:
glukóza, plnidlo: mikrokrystalická celulóza, vitamín C (L-askorbová kyselina), taurin, přírodní barvivo: sušená šťáva z červené řepy 2,4%, kofein, aroma, extrakt z kakaových bobů s 10% obsahem theobrominu, protispékavá látka: stearan hořečnatý.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota986 kJ
Sacharidy - uhlohydráty58 g
Z toho cukry58 g
Energetická hodnota232 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín C6000 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
Taurin4000 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Extrakt z kakaových bobů800 mg
Kofein2400 mg
z toho theobromin80 mg
Dávkování:
Doporučené denní dávkování: dospělí 1- 3 tablety denně. NÁVOD K POUŽITÍ: Tabletu rozkousejte nebo nechte zvolna rozpustit v ústech, můžete zapít vodou nebo hypotonickým nápojem. Při zvýšené fyzické nebo psychické aktivitě se používá preventivně 1 tableta před zátěží a další při prvních příznacích únavy. Upozornění: Obsahuje kofein – není vhodné pro děti a těhotné ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí! Vytrvalostním sportovcům doporučujeme používat X-Ride asi hodinu před intenzivní zátěží s tím, že sportovec příjem kofeinu z jiných zdrojů den před výkonem zcela vynechá. Během výkonu při prvních příznacích únavy se pak použije další sáček. X- Ride je vhodný i v průběhu delší psychické zátěže pro oddálení únavy a zlepšení koncentrace.

Měrná cena: 10 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna