CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Maxi potency adaptogen complex 90 kapslí

0x
B
S
T
A
 
Kód zboží:66095011
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:659 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Maxi potency adaptogen complex 90 kapslí

Adaptogen Complex

Adaptogeny jsou mezi doplňky stravy dobře známé pro své mnohostranné a výrazné účinky. Adaptogen Complex značky Viridian je navržen k zesílení těchto účinků na maximální možnou míru. Obsahuje kořeny tří druhů ženšenu (!) - sibiřského, brazilského a čínského, čaj maté a listy damiány. Výsledná směs dává dohromady výrobek, který funguje okamžitě, ve střednědobém i dlouhodobém časovém horizontu.

Adaptogen complex lze doporučit všem orientovaným na posílení imunity, na zvýšení psychického i fyzického výkonu, koncentraci, na prevenci všemožných onemocnění a všem hledajícím silný antioxidant.
Složení:
Složení 1 kapsle: Eleutherococcus senticosus (kořen sibiřského ženšenu) 120 mg, Turnera diffusa (listy damiány) 100 mg, Panax ginseng (kořen čínského červeného ženšenu) 60 mg, Illex paraguensa (čaj maté) 55 mg, Pfaffia paniculata (kořen brazilského ženšenu – Suma) 50 mg, vegetariánská kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza) 90 mg.

Doplněk stravy.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
brazilský ženšen50 mg
Damiana100 mg
čaj maté55 mg
HPMC90 mg
Panax ginseng60 mg
Sibiřský ženšen120 mg
Dávkování:
Užívejte 1 - 3 kapsle denně s jídlem nebo dle doporučení vašeho lékaře. Upozornění: Skladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah dětí. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy pokud není doporučeno lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku, neurčí-li Váš lékař jinak. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Vhodné pro veganskou stravu.

Měrná cena: 7 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Fertility for Women 120 kapslí

Fenugreek vege extract 100g pískavice řecké seno

Triple Maca 100 kapslí

Muira puama - 25x extrakt 20g Ptychotepalum oladoides




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna