CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Testotabs 90 tablet

0x
E
Q
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:45095025
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:312 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Adapto aid 60 kapslí
D.A.A 200 g
DAA 3000mg 90 kapslí D.A.A.
Fenugreek vege 90 kapslí pískavice řecké seno
GH booster extreme 90 kapslí
Supreme pure DAA 200 g
Testo Extreme 90 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Testotabs 90 tablet

Testosteron je mužský pohlavní hormon, který podstatně odpovídá za dobrou náladu a vitalitu. S přibývajícím věkem jeho hladina klesá. Jeho nedostatek může vést ke snížení libida, erektilní dysfunkci, nedostatku energie, pocitu chronické únavy a snížené plodnosti.

Testosteron zvyšuje hladinu anabolických hormonů, podporuje regeneraci, zvyšuje fyzickou sílu, vytrvalost a odolnosti.

- Extrakt Tribulus terrestris (posiluje organismus, snižuje pocit únavy, slouží jako stimulant, může zvýšit hladinu anabolického hormonu a podpořit proces spalování tuků)
- Extrakt ze semen pískavice řecké seno (posiluje imunitu, podporuje trávicí systém, podporuje tvorbu žluči)
- Extrakt z kořene Maca (posiluje imunitu a regeneraci, snižuje pocit únavy, dokáže regulovat hormonální rovnováhu a stimulovat mozek k činnosti, podporuje odolnost vůči stresu)
- Kyselina D-asparagová (může vést ke zvýšení hladiny testosteronu, má pozitivní vliv na libido, podporuje regeneraci a může mít za následek rychlejší nárůst svalové hmoty a síly)
- Extrakt z kořene Ženšenu (posiluje psychické i fyzické schopnosti, posiluje regeneraci a imunitu, může podporovat potenci)
- Hořčík (posiluje imunitní systém, stimuluje paměť a koncentraci, působí jako katalyzátor metabolismu bílkovin, sacharidů a tuků, může ovlivnit hladinu glukózy a inzulínu)
- Zinek (podílí se na metabolismu bílkovin, tuků a sacharidů, ovlivňuje imunitní systém, podílí se na procesech stárnutí, podporuje produkci a dozrávání spermií)
- Vitamín B6 (podílí se na metabolismu aminokyselin, sacharidů a tuků a na syntéze bílkovin, podporuje nervový systém a zvyšuje vstřebávání hořčíku).
Složení:
Objemové činidlo: mikrokrystalická celulóza; Tribulus terrestris (Tribulus terrestris L.) extrakt z celé rostliny standardizovaný na 90 % saponiny, extrakt ze semen pískavice řeckého sena (Trigonella foenum-graecum L.) DER 4:1, hořečnaté soli kyselin citronových (hořčík), extrakt z kořene maca (Lepidium meyenii Walp.) DER 10:1, kyselina D-asparagová (DAA), škrob, pikolinát zinečnatý (zinek), protispékavé látky: oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin, extrakt z kořene panax ginseng (Panax ginseng CA Mey.) – 20 % ginsenosidy, pyridoxin hydrochlorid (vit. B6).
Nutriční informace v jedné dávce:
Hořčík56.25 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.4 mg
Zinek10 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
DAA (D-aspargová kyselina)150 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Ginsenoidy8 mg
Maca extrakt 200 mg
Pískavice řecké seno400 mg
Tribulus terrestris800 mg
Z toho saponiny720 mg
Ženšen - Panax Ginseng extrakt40 mg
Dávkování:
3 tablety denně.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna