CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Muira puama - 25x extrakt 20g Ptychotepalum oladoides

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:82095001
Výrobce:Salvia paradise - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:358 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Mucuna Pruriens kapikachhu tincture 100 ml

100% čistý extrakt Muira puama bohatý na antioxidanty je 25x silnější než stejné množství rostliny pro podporu naší fyzické kondice a hormonální rovnováhu. U žen má účinek na menopauzální komfort.

Muira puama je strom keřovitého charakteru dorůstající výšky až 5 m. Rostlina pochází z amazonských deštných pralesů Jižní Ameriky. Ve fytoterapii je užitnou částí dřevo rostliny, které je velmi tvrdé, uprostřed světle nahnědlé barvy. Vydává slabou štiplavou vůni. Domorodí obyvatelé Jižní Ameriky využívají všechny části rostliny, nejčastěji se však setkáváme s kořenem a dřevem.

Muira puama působí jako antioxidant, je vynikajícím tonikem pro celý organismus. Přispívá k podpoře fyzických schopností, tlumí doprovodné symptomy menopauzy, má vliv na hormonální vyrovnanost.
Složení:
Mucuna pruriens organická Kapikachhu, alkohol, voda.
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Muira Puama100000 mg
Dávkování:
1-2g extraktu Muiry se rozmíchá v 250 ml vody či ovocné šťávy, není nutno vařit. Ihned podáváme. Součástí balení je dávkovací lžička k přesnému odměření dávek. Upozornění: Doplněk stravy. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v temnu a suchu.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Muira puama extrakt 10:1 100 kapslí

Ecdy-sterones 90 tablet

Fertility for Women 120 kapslí

Ashwaghanda 30 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna