CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Muira puama extrakt 10:1 300 kapslí

0x
R
T
A
 
Kód zboží:44095004
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:686 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Muira puama extrakt 10:1 100 kapslí




klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Muira puama extrakt 10:1 100 kapslí 2+1

Golden Nature Muira Puama 100 cps.

VYSOKÝ OBSAH SILNÉHO EXTRAKTU 10:1 MUIRY PUAMY V JEDNÉ KAPSLI 500 MG

Muira puama se řadi mezi poměřně nově objevené byliny vykazující velmi pozitivní vliv na organismus, zejména jako přírodní afrodiziakum. Muira puama je exotický strom pocházející z koutů Jižní Ameriky konkrétně Brazílie, který dorůstá výška cca. 4-5 metrů a vyniká zejména svými malými květy světlé až bíle barvy, jejichž vůně by se dala přirovnat k jasmínu.

"Amazonská viara", "mocné dřevo", "brazilské afrodiziakum" a mnoho jiných přezdívek si tento zazračný strom vysloužil díky svému blahodárnemu efektu.

Nejvíce aktivních látek obsahuje Muira puama ve svém kořenu a jedná se o terpeny, steroly, esenciální oleje a mnoho dalších
Složení:
Muira puama ( extrakt 10:1) - 500 mg
oxid křemičitý, transparentní želatinová tobolka (hovězí želatina)
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Muira Puama500 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 3 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna