CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Maca 100 kapslí

0x
E
Q
X
V
T
 
Kód zboží:81095225
Výrobce:GymSupps
Dostupnost:skladem
 
Cena:294 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Maca 100 kapslí

Podpořte svou energii a vitalitu s čistou Macou - andským zázrakem, který poskytuje přirozenou sílu a vytrvalost pro každodenní výzvy života.
Maca, známá jako Peruánský ženšen, je tajemstvím starodávných civilizací a dnes je považována za super potravinu pro moderní dobu. Naše Maca je pečlivě zpracována, aby vám poskytla maximální množství živin a prožitek z této unikátní rostliny.

Tato adaptogenní bylina je známá svými schopnostmi poskytovat fyzickou a duševní vitalitu. Zvyšuje vytrvalost, podporuje sexuální funkci a pomáhá vyrovnávat hormonální hladiny. S Macou můžete očekávat zdokonalení svého celkového výkonu až do poslední kapky.

Naše čistá Maca je zárukou kvality, síly a autentičnosti. Přidejte tuto starověkou super potravinu do svého každodenního rituálu a objevte, jak může Maca posílit váš životní styl. Otevřete si cestu k energii a odvaze s naší Macou - váš klíč k přirozené vitalitě a radosti každého dne.

GymSupps Maca v bodech:
-Zdroj energie
-Stimulant libida
-Podporu vitality
-Hormonální rovnováhu
-Podporu fyzického i duševního výkonu
-Duševní pohodu bez použití antidepresiv
Složení:
Složení:
Maca žlutá extrakt 10:1, rostlinná kapsle z hypromelózy, protispékavá látka: Oxid křemičitý
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Maca extrakt 500 mg
Dávkování:
Použití GymSupps Maca: Užívejte 1-3 kapsle denně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění: Doplněk stravy s extraktem z Macy žluté. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


TESTO 13 180 kapslí

Maca 1500 mg + zinc + selenium 120 vege kapslí

Maca extrakt 10:1 100 kapslí

Essential man formula 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna