CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Zlaté mléko kurkuma 300g

0x
I
Z
R
T
 
Kód zboží:55065001
Výrobce:Woldohealth - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:499 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Zlaté mléko kurkuma 300g

BO zlaté kurkumové mléko nabízí dokonale vyváženou kombinaci směsi kurkumy, zázvoru, skořice a černého pepře v organické kvalitě.

Černý pepř je přidáván z důvodu zvyšování efektu samotné kurkumy. Tento tradiční ajurvédský nápoj se stává velmi oblíbenou alternativou ranní kávy. Produkt je lehce rozpustný v mléce dle vašeho výběru a dalších tekutinách, proto je ideální pro přípravu zlatého mléka nebo jako doplněk do smoothie, koktejlů, cereálií, ovesné kaše nebo při vaření a pečení.

Pravidelná konzumace Zlatého mléka má mnoho příznivých vlivů na lidské tělo -posiluje imunitní systém, napomáhá ke zlepšení funkce žaludku a střev. Také může regulovat hladinu cholesterolu a podporovat funkci jater.

Všechny suroviny jsou v BIO kvalitě pocházející z ekologického zemědělství. Je dodáván v neprůhledném uzavíratelném obalu, který chrání produkt před UV zářením a udržuje optimální trvanlivost.
Složení:
Bio kurkuma, BIO cejlonská skořice, BIO zázvor, BIO černý pepř.

Svým složením je vhodný pro vegany i vegetariány. Bez lepku, laktózy, aditiv, lepku či soli.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota327 kJ
Sacharidy - uhlohydráty57.9 g
Sůl0.28 g
Tuky7.24 g
Z toho cukry12.98 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.48 g
Bílkoviny - proteiny6.93 g
Energetická hodnota1370 kCal
Dávkování:
Příprava Zlatého mléka: Rozmíchejte jednu kávovou lžičku směsi ve 250 horkého ml mléka dle vašeho výběru. Pro vyšší nutriční hodnotu můžete přidat MCT olej a osladit medem nebo agávovým sirupem. Upozornění: Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte v suchu do 25°C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním světlem. Doplněk stravy, nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.

Měrná cena: 166 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Erektit forte 30 kapslí

TESTO 13 180 kapslí

Maca peruánská 4:1 extrakt 40 g Lepidium meyenii

Harmony doplněk pro hormonální rovnováhu 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna