CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Recovery Drink Plant Based 1,6kg čokoláda

0x
R
B
 
Kód zboží:65096007
Výrobce:High5 - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:973 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Recovery Drink 1,6 kg
Recovery Drink 450 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Recovery Drink Plant Based 1,6kg čokoláda

Lahodný veganský proteinový nápoj s vyváženou směsí proteinů, rychlých sacharidů a nově i trávících enzymů, klíčových elektrolytů, minerálů a vitamínů určený po podporu organismu po intenzivním vytrvalostním výkonu.

Sacharidovou složku tvoří maltodextrin a sacharóza k obnově svalového glykogenu. Proteinová (aminokyselinová) složka je tvořena z hrachového proteinového izolátu, proteinu z hnědé rýže a dýňového proteinu k obnově svalové hmoty.
Minerály obsažené v proteinu je zejména sodík, hořčík, draslík, vápník, chlorid, zinek a železo.
Z vitamínů je protein bohatý na vitamín B6, vitamín B12, vitamín C a D k redukci oxidativního stresu a pro podporu energetického metabolismu.

Recovery Drink je sestaven speciálně pro rozmíchávání v mléce, čímž se stává v rámci profesionální sportovní výživy výjimkou. Po namáhavém, intenzivním vytrvalostním výkonu, který může trvat až několik hodin, dochází k překyselení organizmu vlivem katabolických procesů, takže by mohl standardní sportovní nápoj rozpuštěný ve vodě spolupůsobit v některých situacích v tomto překyselení. Chutný mléčný koktejl je tak v tomto případě tou nejlepší volbou, protože kromě rychlé regenerace a lahodné chuti, navozuje rychlé zklidnění a relaxaci.
Složení:
Hrachový proteinový izolát 42 %, maltodextrin, sacharóza, kakaový prášek 8 %, protein z hnědé rýže 3 %, dýňový protein 3 %, zahušťovadlo (celulózová guma), mořská sůl, přírodní aromata, citrát hořečnatý, uhličitan vápenatý, vitamín C, chlorid draselný, komplex trávicích enzymů (alfa-amyláza, neutrální proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), sladidlo sukralóza, bisglycinát železnatý, bisglycinát zinečnatý, vitamín D3, vitamín B12, vitamín B6.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1541 kJ
Sacharidy - uhlohydráty43 g
Sůl2.7 g
Tuky3.5 g
Z toho cukry22 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.9 g
Bílkoviny - proteiny40 g
Energetická hodnota364 kCal
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Hořčík113 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.005 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.42 mg
Vitamín C400 mg
Vitamín D0.0015 mg
Vápník240 mg
Železo4200 mg
Zinek4 mg
Dávkování:
Smíchejte 50 g (cca 2 odměrky) se 400 ml vody (lze použít i kokosové nebo sójové mléko). Konzumujte ihned po cvičení, pro nejlepší účinek do dvaceti minut po ukončení tréninku.

Měrná cena: 61 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna