CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Tribargin 30 kapslí pro muže

0x
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:75092005
Výrobce:Cannor - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:695 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Tribargin 30 kapslí pro muže

Tribargin plus je doplněk stravy určen pro muže všech věkových kategorií, dlouhodobě zkvalitňuje intimní život obou partnerů. Ideální pro muže 40+ s nedostatečnou erekcí, nízkým libidem, vhodný je i ke zvýšení plodnosti a větší výdrži při milostných hrátkách. Vyrobeno v Česku. Diskrétní balení. (30 kapslí)

Tribargin plus: doplněk stravy pro muže
Tribargin plus pro muže je přípravek pro lepší prožitek. Obsahuje 3 skupiny bylin a aminokyselin: silně prokrvující, zvyšující plodnost a libido a byliny pro fyzickou výdrž těla.

Tribargin plus tak splňuje hned několik důležitých funkcí: napomáhá pevné, zdravé erekci, zintenzivnění prožitků při souloži i prodloužení samotného aktu.

Tribargin plus pro lepší prožitek
Ke zkvalitnění erekce
Při problémech s rychle ochabující erekcí
Pro zvýšení libida
Se zdravým reprodukčním systémem
Při psychickém i fyzickém vyčerpání těla
K regeneraci svalů
K prodloužení pohlavního styku
K intenzivnějšímu požitku
K dlouhodobému účinku a zkvalitnění intimního života v každém věku

Tribargin působí hned třikrát:
1) Pevná erekce – pump efekt
L-citrulin rovněž napomáhá mikrocirkulaci a průtoku krve. Cílem této kombinace je dlouhodobé zkvalitnění erekce a její udržení.
Díky L-Argininu a ginkgo bilobě zvyšuje Tribargin plus celkové prokrvení organismu a napomáhá s tzv. „pump efektem“ – tedy nástupem erekce bez ochabnutí.

2) Zvýšení libida a množství spermií
Vysoký obsah kotvičníku má komplexní vliv na pohlavní reprodukční systém muže a kromě erekce tak ovlivňuje i hormonální zdraví a pořádné zesílení libida. Jde o velice oblíbenou bylinku, která do ložnice vnese nový závan vzrušení a požitků.
Účinky kotvičníku zesiluje Maca , jež má přímý vliv na kvalitu a množství spermií. A pomůže s fyzickým výkonem nejen v peřinách.

3) Fyzická výdrž v peřinách
Tribargin plus obsahuje i rozchodnici, dobře známou bylinu mezi aktivními sportovci, kteří čelí velké fyzické námaze a zátěži. Napomáhá nabuzení a dodává energii.
Chybět nemůže ani ženšen, který prohřívá, stimuluje prokrvení tkání, ničí veškerou únavu a působí jako mocné afrodiziakum. Ženšen je rostlinou dlouhověkosti a je vhodný při vyčerpání organismu.
Složení:
Čistě přírodní složení
Prokrvující bylinky a aminokyseliny:
L-arginin je aminokyselina, kterou tělo využívá pro syntézu oxidu dusnatého, který rozšiřuje cévy a tím zvyšuje prokrvení organismu. Takto dochází k takzvanému pump efektu.
L-citrullin je součástí dvou důležitých procesů: zaprvé rozšiřuje cévy a průtok krve, zadruhé pomáhá zvyšovat výkon, oddálit únavu a zrychlit regeneraci pro případné druhé kolo!
Ginkgo zvyšuje mikrocirkulaci a prokrvení nejen studených končetin: zlepšuje prokrvení cévního systému v celém organismu.
Bylinky na plodnost a libido:
Kotvičník (Tribulus terrestris) je oblíbenou bylinou mezi muži. Má vliv na hormonální aktivitu, pohlavní systém a imunitu. Kotvičník zemní podporuje normální funkce močového a reprodukčního systému, je tak vhodný především pro muže středního a vyššího věku. Používá se ke zvýšení plodnosti a omlazení těla.
Maca se od nepaměti užívá k posílení libida, zlepšení kvality a množství spermií. Doporučuje se při neplodnosti u mužů i žen. Maca se používá také ve sportu díky obsahu pěti významných sterolů, které zvyšují fyzickou výkonnost. Napomáhá regeneraci a zabraňuje opotřebení šlach, kloubů a kostí.
Bylinky pro fyzickou výdrž:
Rozchodnice pozitivně ovlivňuje náladu a stav vědomí. Je považována za adaptogenní bylinu, svými účinky konkuruje samotnému ženšenu. Působí jako silná ranní káva a to i bez kofeinu. Zlepšuje paměť a zvyšuje bdělost zvýšením hladiny dopaminu. Vhodná je při náročných postelových výkonech a v jiných zátěžových situacích, kde dochází k velkému energetickému výdeji.
Ženšen se užívá při vyčerpání a únavě organismu. V posteli tak podporuje bdělost a zahání únavu. V kombinaci s extraktem z ginkgo biloby stimuluje výdrž organismu při tělesném i psychickém vyčerpání nebo stresu.
Dávkování:
Denní dávka Tribargin plus (2 kapsle) obsahuje: 400 mg L-arginin, 300 mg L-citrulinu, 100 mg Maca, 50 mg Ginkgo, 30 mg Rhodiola, 20 mg Ženšenu. Složení: L-arginin, L-citrulin, kotvičník, Maca, jinan (Ginkgo Biloba), rhodiola (Rozchodnice růžová), ženšen. Upozornění: Výrobek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračuje doporučenou denní dávku. Doplněk není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Měrná cena: 23 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


TESTO VIRUS PART 2 120 kapslí

Tribulus 90% + piperine 2 x 90 kapslí

ADP6 120 kapslí

Kotvičník zemní 90% + B6 + Zinek 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna