CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



KSM -66 Ashwagandha 120 tablet

0x
E
Q
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:45191004
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:394 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Ashwagandha 200 tablet
Ashwagandha 90 tablet
Ashwagandha extract vege 100g
Ashwagandha vege 240 kapslí
Ashwagandha vege 60 kapslí
KSM -66 Ashwagandha 120 kapslí
Pharma Thyroid aid 90 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

KSM -66 Ashwagandha 120 tablet

OstroVit KSM-66 Ashwagandha VEGE je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje extrakt z kořene ashwagandha KSM-66 standardizovaný na 5 % withanolidů. Jedná se o veganský přípravek dostupný ve formě tablet, které se snadno polykají. Je to produkt vytvořený pro lidi, kteří se starají o doplnění jejich každodenní stravy o hodnotnou složku.
Zdroj ashwagandhy - Jedna tableta doplňku stravy dodá tělu 400 mg extraktu z kořene ashwagandha KSM-66 standardizovaného na 5 % withanolidů.
Vhodné pro vegetariány a vegany - Výrobek neobsahuje složky živočišného původu.
1 porce = ½ tablety.
Účinnost - Balení produktu obsahuje 240 porcí přípravku.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných tablet zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit KSM-66 Ashwagandha VEGE - hodnotný doplněk stravy
Extrakt z kořene Ashwagandha - extrakt z kořene rostliny patřící do čeledi lilekovitých, známé také jako ashwagandha nebo indický ženšen. Čerstvý kořen ashwagandhy se vyznačuje intenzivní vůní a bohatstvím cenných látek - je především zdrojem withanolidů, jejichž obsah je standardizován rostlinným extraktem použitým v přípravku OstroVit.

Doplněk stravy OstroVit KSM-66 Ashwagandha obsahuje ashwagandha KSM-66, což je nejlépe prozkoumaný extrakt z ashwagandhy dostupný na trhu. Na rozdíl od extraktů z listů ashwagandha běžně používaných v průmyslu se KSM-66 vyrábí pouze z kořenů rostliny, tedy z částí, které obsahují největší množství cenných složek, což má pozitivní vliv na kvalitu doplňku stravy.
Složení:
Ingredience
Extrakt z kořene Ashwagandha (Withania somnifera L. Dunal) - KSM-66 Ashwagandha® standardizovaný na 5 % withanolidů, plnidlo: mikrokrystalická celulóza; škrob, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 80 g
Počet porcí v balení: 240
Velikost porce: ½ tablety
Aktivní látky na porci Na 2 porce
Extrakt z kořene Ashwagandha KSM-66: 200 mg 400 mg
- včetně withanolidů (5%) 10 mg 20 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (½ tablety) denně. Výrobek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by se neměl konzumovat v případě sedativ, hypnotik, antiepileptik, neužívat u dětí, těhotných a kojících žen. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna