CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Baby Drops 10ml Probiotika pro děti v kapkách

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:56913055
Výrobce:Optibac - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:434 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Baby Drops 10ml Probiotika pro děti v kapkách

Optibac Baby Drops jsou kapky s probiotiky určené pro nejmenší děti. Mají praktické kapátko, díky kterému se snadno dávkují a užívají. Lze nakapat do mléka nebo aplikovat přímo do úst, vždy ale přes lžičku. Baby Drops mají neutrální chuť a vůni, takže u dětí nevyvolávají nechuť.

Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain), což platí i pro děti. Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
Složení:
MCT olej (triglyceridy se středně dlouhým řetězcem z rostlinného zdroje), živá kultura: Bifidobacterium breve M-16V®, emulgátor mono a diglyceridy mastných kyselin z rostlinného zdroje.
Nutriční informace v jedné dávce:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky1 miliarda
živé kultury20 mg
Dávkování:
Užívejte denně 0,3 ml (8 kapek—na kapátku vyznačeno ryskou), přidejte k mléku (umělé mléko nebo odsáté mateřské vychladit) nebo k jídlu. Před použitím lahvičku protřepejte, oddělení tekutin je přirozené. Původní víčko zlikvidujte. Můžete podávat i přímo do úst, ale vždy přes lžičku. Po otevření spotřebujte do 30 dní. Balení obsahuje 30 dávek. Upozornění: Vhodné pro děti od 3 měsíců. Pokud dítě užívá jakékoli jiné léky, konzultujte užití s lékařem. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C (v tom případě není nutné použít lednici), mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 30 dnů. Kapátko po použití neomývejte.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Probiotika+prebiotika+trávící enzymy 100 kapslí

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Mage 120 kapslí (Vyprazdňování)




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna