CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:56913007
Výrobce:Optibac - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:684 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Doplněk stravy s obsahem komplexu vysoce kvalitních probiotik určeného pro každodenní podporu. Hodí se pro muže i ženy, lze jej užívat jako podporu obranného štítu, při vysoké zátěži, při rekonvalescenci, při užívání antibiotik nebo kdykoli, když cítíme, že náš zažívací trakt potřebuje pomoci.

Obsahuje celkem 6 druhů probiotických kultur z kmenů Lactobacillus, Bifidobacterium a Lactococus (celkem 5 miliard v 1 kapsli), u nichž byla u všech ověřena schopnost projít kyselým prostředím žaludku a dostat se až do střeva. Přidaná prebiotika (FOS = fruktooligosacharidy, 88 mg v 1 kapsli) pomáhají probiotikům v účinku.

Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.

Všechny probiotické kmeny, které značka Optibac používá, byly prozkoumány z hlediska bezpečnosti, schopnosti projít obtížným prostředním zažívacího traktu a schopnosti podpořit různé části zažívacího traktu i jiných oblastí v těle. Výzkum probíhá jak v rámci laboratorního testování, tak v klinických zkouškách s lidskými účastníky.

Nejdůležitější vlastnosti probiotik jsou nejprve testované ve vědeckém laboratorním prostředí. Například schopnost každého kmenu přežít různé úrovně kyselosti a zásaditosti v různých místech trávícího ústrojí, a například schopnost přilnavosti k buňkám tvořícím střevní stěnu.
Klinické zkoušky s lidskými účastníky na druhou stranu zkoumají fyziologický efekt probiotik. Tyto zkoušky rovněž dokážou demonstrovat optimální dávku nebo kvantitu, která je u daného probiotika třeba pro dosažení maximálních benefitů.
Složení:
Stabilizátor bramborový škrob, živé kultury: Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus acidophilus/ helveticus Rosell-52, Bifidobacterium longum Rosell-175, Bifidibacterium breve Rosell-70, Bifidobacterium bifidum Rosell-71; Lactococcus lactis Rosell-1058, fruktooligosacharidy, vegetariánská kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, protispékavá látka rostlinný stearan hořečnatý, antioxidant kyselina askorbová.

Upozornění: Může obsahovat stopy sóji a mléka (včetně laktózy).
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky20 miliard
Bifidobacterium lactis BI-04®29.34 mg
Bifidobacterium lactis BI-07®31.14 mg
Lactobacillus Acidophilus63.4 mg
lactobacillus paracasei37.43
živé kultury161 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně se snídaní. Je možno navýšit na 2 kapsle denně. Před otevřením není třeba probiotika Optibac Every Day Extra Max dávat do lednice. Po otevření doporučujeme pro zachování optimálních vlastností probiotika Optibac Every Day Extra Max v ledničce skladovat. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí. Obsahuje sáček pro redukci vlhkosti, nekonzumovat a neodstraňovat z otevřeného balení. Po každém otevření vždy pečlivě uzavřete víčkem.

Měrná cena: 23 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Bifido & Fibre 30 x 6g sáček Probiotika při zácpě

One Week Flat 7 x 1,5g sáček Probiotika při nadýmání a PMS

Lactase enzyme 60 kapslí

Every Day Extra 90 kapslí Probiotika pro každý den




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna