CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



For Cholesterol 30 x 4,5g sáček Probiotika při cholesterolu

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:56913015
Výrobce:Optibac - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:538 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

For Cholesterol 30 x 4,5g sáček Probiotika při cholesterolu

Doplněk speciálně určený pro podporu při vysoké hladině cholesterolu. Obsahuje tři kmeny probiotik - Lactobacillus plantarum CECT7527, Lactobacillus plantarum CECT7528, Lactobacillus plantarum CECT7529, kyselinu alfa-linolenovou a vitamín B1. Všechny tyto složky společným působením podporují stabilizaci hladiny cholesterolu. Lze užívat společně s léky na snížení cholesterolu nebo statiny.

Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
Složení:
Sorbitol, kukuřičná vláknina, kyselina alfa-linolenová (ALA), sladidlo xylitol, protispékavá látka bio rýžová vláknina, živé kultury: Lactobacillus plantarum CECT7527, Lactobacillus plantarum CECT7528, Lactobacillus plantarum CECT7529, vanilkové aroma, vitamín B1 (thiamin-hydrochlorid).
Průměrné nutriční informace v 1 denní dávce:
Vitamín B1 - thiamin0.22 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky1.2 miliardy
ALA - alfa linolenová kys.300 mg
Lactobacillus plantarum CECT752716.67 mg
Lactobacillus plantarum CECT752816.67 mg
Lactobacillus plantarum CECT752916.67 mg
živé kultury50 mg
Dávkování:
Berte 1 sáček denně, nejlépe se snídaní. Sáček je možno vysypat přímo do úst nebo nasypat obsah do sklenice s vodou a ihned vypít. Vhodné užívat denně alespoň po dobu 3 měsíců. Upozornění: Nevhodné pro děti. Těhotné a kojící konzultujte užití s lékařem. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Nadměrné užití může mít laxativní účinek. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí.

Měrná cena: 18 Kč vč. DPH / 4,5g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Every Day Extra 90 kapslí Probiotika pro každý den

KIDS Gummies 30 gummies 75g Želé s probiotiky pro děti

Digezyme digestive enzymes 90 tablet

Travel Abroad 20 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna