CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



For Women 14 kapslí Probiotika pro ženy

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:56913023
Výrobce:Optibac - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:290 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

For Women 90 kapslí Probiotika pro ženy

Doplněk stravy s obsahem 3 speciálních probiotik určených pro podporu intimní pohodlí žen. Pomáhá při problémech i jako prevence a je klinicky prověřený z hlediska účinku v oblasti vaginálního mikrobiomu a podpory močového ústrojí. Lze jej užívat kdykoli, kdy cítíme vzrůstající nepohodlí v intimní oblasti.

Obsahuje celkem 3 druhy probiotických kultur z kmenů Lactobacillus paracasei F-19®, Lactobacillus reuteri RC-14®, Lactobacillus rhamnosus GR-1®. Ty jsou prověřené více než 25 studiemi a 30 lety výzkumu prokazujícího bezpečnost a kvalitu. Obsažené probiotické kmeny jsou klinicky prověřené pro schopnost průchodu zažívacím traktem a účinku v intimní oblasti.
Složení:
Maltodextrin (z přírodního zdroje), živé kultury: Lactobacillus paracasei F-19®, Lactobacillus reuteri RC-14®, Lactobacillus rhamnosus GR-1®; vegetariánská kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, stabilizátor mikrokrystalická celulóza, protispékavá látka rostlinný stearan hořečnatý.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Celkem KTJ - kolonie tvořící jednotky2.5 miliardy
lactobacillus paracasei33
Lactobacillus reuteri 23 mg
Lactobacillus Rhamnosus12
živé kultury68 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně se snídaní. Je možno navýšit na 2 kapsle denně. Po otevření uchovávejte v lednici. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí. Po otevření uchovávejte v lednici. Obsahuje sáček pro redukci vlhkosti, nekonzumovat a neodstraňovat z otevřeného balení. Po každém otevření vždy pečlivě uzavřete víčkem.

Měrná cena: 21 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Probiotika+prebiotika+trávící enzymy 100 kapslí

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Mage 120 kapslí (Vyprazdňování)




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna