CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Lacti Kvinna 30 kapslí (Probiotika pro ženy)

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:57091305
Výrobce:Nordbo - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:786 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Lacti Kvinna 30 kapslí (Probiotika pro ženy)

Nordbo Lacti Kvinna obsahuje 11 (!) druhů prospěšných biokultur zaměřených na podporu přirozeného prostředí intimní oblasti a bakteriální rovnováhy močových cest. Doplněk dále obsahuje prebiotikum a kysele neutrální vitamín C – ty napomáhají biokulturám účinkovat. Zažívací trakt a intimní oblast jsou propojené – při stresu, velké zátěži nebo špatném životním stylu může v zažívacím ústrojí nastat nerovnováha přirozeně se vyskytujících mikroorganismů (kmeny Lactobacillus). To může negativně ovlivnit pH v těle a následně mít nepříznivý vliv i na intimní oblast. Může dojít k různým problémům – suchosti, svědění, výtokům. Biokultury obsažené v Lacti Woman obnovují přirozenou mikroflóru a navrací tak tělu správné pH. Jde o kmeny, které v těle zpracovávají cukry a tvoří tzv mléčné kvašení. Kapsle (DRcaps®) jsou patentované a chrání obsah proti žaludeční kyselině, takže se bakterie mohou dostat až do střevního systému a na povrch všech sliznic, tedy na místo určení bez jakýchkoliv problémů a v plné síle!
Složení:
Inulin, bakterie mléčného kvašení, L-askorbát vápenatý, protispékavá látka stearát hořečnatý, rostlinná kapsle (DRcaps®).
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín C15 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně, zapijte vodou. Balení obsahuje 30 dávek. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.

Měrná cena: 26 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Every Day Extra 90 kapslí Probiotika pro každý den

KIDS Gummies 30 gummies 75g Želé s probiotiky pro děti

Travel Abroad 20 kapslí

Mage 60 kapslí (Vyprazdňování)




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna