CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma pro-60 biotic lactospore 60 kapslí probiotika

0x
I
Z
 
Kód zboží:45091309
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:253 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma pro-60 biotic lactospore 60 kapslí probiotika

Účinné probiotikum k podpoře zdravé střevní mikroflóry. Kmeny probiotických bakterií přispívají ke zmírnění symptomů vyplývajících z nesprávné střevní flóry.

Kmeny Bacillus coagulans podporují celkové zdraví lidského těla a dobře fungují i ​​při antibiotické terapii. Mezi jejich účinky patří zklidnění průjmy, bojují s poruchami trávení a zácpou, zmírňují příznaky alergie, snižují hladinu cholesterolu a podporují imunitu.

Živé bakteriální kultury LactoSpore jsou na trhu dostupné již více než 20 let a ukázaly se jako vysoce stabilní při zpracování a skladování, díky čemuž se po uzavření v kapsli nestanou neúčinnými. Jsou schopni přežít v žaludečních výtocích a žluči, takže se bezpečně dostanou do střev. Zastavují se v trávicím traktu, kde produkují kyselinu mléčnou a další látky bránící růstu patogenních bakterií.

Bakterie LactoSpore byly označeny jako FDA GRAS, což znamená, že je Americký úřad pro potraviny a léčiva považuje za bezpečné pro všeobecné použití.
Složení:
LactoSpore ® (1 x 10 9 v kapsli Bacillus coagulans MTCC 5856), obal kapsle (plnidlo: HPMC), inulin z čekanky (prebiotikum).
Nutriční informace v jedné dávce:
Bacillus Coagulans LactoSpore®1 x 109 CFU mg
Inulin150 mg
Dávkování:
1 kapsle denně s jídlem.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Multi Digest 60 kapslí

Every Day 30 kapslí Probiotika pro každý den

Adult Gummies 30 gummies 99g Želé s probiotiky pro dospělé

Trávící enzymy opti7 digest + kurkuma 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna