CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Probiotika+prebiotika+trávící enzymy 300 kapslí

0x
Z
I
 
Kód zboží:44091303
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 110 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Probiotika+prebiotika+trávící enzymy 3 x 100 kapslí

Probiotika jsou kultury živých mikroorganismů, které se přirozeně vyskytují v našich střevech, kde mají celou řadu významných funkcí. Udržují rovnováhu ve střevní mikroflóře, napomáhají při trávicích procesech a zamezují přemnožení nežádoucích a škodlivých bakterií a patogenů.

Probiotikum LactoSpore® je unikátní patentovaný typ probiotik se specifickými vlastnostmi. Obsahuje přátelskou bakterii bacillus coagulans, jež produkuje kyselinu mléčnou a coagulin.

Náleží mezi tzv. půdní probiotika a vytváří spory, které toto probiotikum chrání před žaludečními šťávami, změnami teplot a dalšími negativními vlivy. Tak se v nezměněné formě a počtu dostanou až do tlustého střeva, které mohou následně bez problému kolonizovat.

Prebiotika jsou důležitá pro správné fungování probiotik. Jedná se o nestravitelné látky, jež podporují růst, množení a aktivitu probiotických bakterií, čímž pozitivně ovlivňují složení našeho mikrobiomu.
Čekanková vláknina (inulin) je prospěšným přírodním prebiotikem. Je to rozpustná vláknina, která se za pomoci extrakce získává z čekankového kořene. Díky své struktuře se nevstřebává v tenkém střevě, ale prochází do střeva tlustého, kde slouží jako prebiotikum.

Trávicí enzymy jsou nezbytnou a často opomíjenou součástí lidského organismu. Napomáhají trávení potravy, náležitému vstřebávaní živin a transportu molekul. Hlavní funkcí je štěpení cukrů, tuků, bílkovin a dalších látek na menší části tak, aby mohly být snadno absorbovány a využity. Bez nich by tělo nebylo schopno vstřebávat nepostradatelné složky ze stravy. Opti 7 Digest je patentovaná komplexní směs digestivních enzymů obsahující amylázu, lipázu, laktázu, celulázu, proteázu, bromelain a papain.
Složení:
LactoSpore® (Probiotika s obsahem Bacillus coagulans), Čekanková vláknina (Inulin), Opti 7 Digest (směs 7 trávicích enzymů), Transparentní rostlinná (HPMC) tobolka.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Inulin400 mg
LactoSpore®100 mg
Opti 7 Digest50 mg
Dávkování:
1-2 kapsle 2x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Probiotika+prebiotika+trávící enzymy 100 kapslí

Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Mage 120 kapslí (Vyprazdňování)




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna