CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Super enzymes 60 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:81067213
Výrobce:Life Extension - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:716 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Super enzymes 60 kapslí

Pociťujete často zažívací potíže? Jedním z důvodů může být, že vaše tělo s přibývajícím věkem produkuje méně trávicích enzymů.

Enhanced Super Digestive Enzymes může poskytnout silnou dávku amylázy, proteázy a lipázy – to jsou pankreatické trávicí enzymy, které fungují v různých podmínkách pH a podporují trávení sacharidů, bílkovin a tuků.

Receptura je navržena tak, aby pomohla zlepšit trávení bílkovin, tuků, sacharidů, laktózy z mléčných výrobků a těžko stravitelné celulózy ze zeleniny.
A co víc, má větší účinnost než mnoho komerčních enzymových doplňků, a proto vám nabízí větší aktivitu trávicích enzymů za mnohem nižší cenu než jiné podobné produkty.
Složení:
Plnivo (mikrokrystalická celulóza/celulózový gel), kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza), směs enzymů [proteáza (Aspergillus oryzae, Bacillus subtilis), bromelain (Ananas comosus), laktáza (Aspergillus oryzae), celuláza (Aspergillus niger), lipáza (Candida rugos), alfa galaktosidáza (Aspergillus niger), hemiceluláza (Aspergillus niger), pektináza (Aspergillus niger), proteáza (Aspergillus niger), xylanáza (Trichoderma longibrachiatum)], triglyceridy se středně dlouhým řetězcem.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Vegetable cellulose capsule140 mg
Dávkování:
Užívejte jednu kapsli jednou až dvakrát denně před nejtěžšími jídly.

Měrná cena: 12 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Every Day Extra 90 kapslí Probiotika pro každý den

KIDS Gummies 30 gummies 75g Želé s probiotiky pro děti

Travel Abroad 20 kapslí

Mage 60 kapslí (Vyprazdňování)




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna