CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Trávící enzymy opti7 digest + kurkuma 100 kapslí

0x
Z
I
 
Kód zboží:44091305
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:349 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Trávící enzymy opti7 digest + kurkuma 100 kapslí

Trávicí enzymy obsahují unikátní a patentovanou směs enzymů Opti7Digest s přidanou kurkumou. Ve složení se nachází 7 trávicích enzymů pro podporu trávení a zlepšení funkce celého trávicího systému včetně řady dalších funkcí, které se správným zažíváním úzce souvisí.

Trávicí enzymy rozkládají přijatou potravu na menší molekuly, podporují vstřebaní živin a zároveň napomáhají eliminovat přemnožení nežádoucích bakterií. Dostatek trávicích enzymů je tedy pro zdraví těla zásadní. Normální funkce střev je rovněž nezbytná pro imunitní systém. V produktu nalezneme amylázu, lipázu, laktázu, celulázu, proteázu, bromelain, papain a kurkumu.

Obsažené látky:
- Amyláza je přítomna již v našich slinách a produkuje se dále i ve slinivce břišní. Stojí za rozkladem sacharidů na jednodušší struktury. Rozštěpí škroby až na samotnou glukózu, která může být jednoduše vstřebána do krve.
- Lipáza je tvořena ve slinivce břišní a tenkém střevě. Spolu se žlučí rozkládá tuky na menší molekuly. Je i součástí mateřského mléka, kdy napomáhá dítěti trávit tuk.
- Proteáza tvoří se ve slinivce, tenkém střevě a žaludku. Štěpí bílkoviny. Je ovšem významná například i pro buněčné dělení nebo obranyschopnost.
- Laktáza rovněž rozkládá cukry. Jedná se konkrétně o mléčný cukr, jež je štěpen na glukózu a galaktózu. Ty se pak snadněji tráví.
-Celuláza podporuje rozklad celulózových rostlinných vláken na glukózu a polysacharidy s krátkými řetězci. Zcela přirozeně ji vytváří některé druhy hub, rostlin či zvířat.
- Bromelain je vlastně skupina proteolytických enzymů, které se podílí na štěpení bílkovin. Běžně ji nalezneme v čerstvém ananasu.
- Papain je získáván z rostliny papája. V těle pak přispívá ke štěpení bílkovin.
- Kurkuma je silný antioxidant, podporuje trávení, činnost jater a normální stav pohybového aparátu.
Složení:
Opti7Digest (směs 7 trávicích enzymů obsahující amylázu, lipázu, laktázu, celulázu, proteázu, bromelain a papain), kurkuma mletá, transparentní rostlinná (HPCM) tobolka.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Kurkuma prášek400 mg
Opti 7 Digest100 mg
Dávkování:
Užívejte 2-3 kapsle 1x denně.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Bifido & Fibre 30 x 6g sáček Probiotika při zácpě

One Week Flat 7 x 1,5g sáček Probiotika při nadýmání a PMS

Bromelain + papain 100 kapslí

Lactase enzyme 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna