CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Bulgarian Tribulus Terrestris 90 tablet

0x
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:59092001
Výrobce:Vemoherb - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:532 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Bulgarian Tribulus Terrestris 90 tablet

Originální bulharský Tribulus Terrestris s garantovaným obsahem 60% saponinů
Doplněk stravy
Produkt je pravidelně v každé šarži (před uvolněním k prodeji) testován na nepřítomnost hormonů a prohormonů v akreditované laboratoři. Test - link.

Hlavním benefitem originálního bulharského VemoHerb Tribulus je vysoký obsah steroidního saponinu Protodioscinu (standardizace na 60%), což je v současné době v rámci celosvětového měřítka jeden z nejsilnějších dostupných extraktů z obsahem Protodioscinu na trhu. Standardizovaný obsah Protodioscinu je garancí nízkého obsahu ostatních méně účinných saponinů jako je Protogracilin a další, dále je limitován obsah flavonoidů (vždy pod 10%) a taninů (vždy pod 10%).

Originální bulharský Tribulus, skutečná garance účinku

Ne každý ví, že Tribulus Terrestris je rostlina, kterou můžeme nalézt v několika částech světa, jako jsou USA, jižní Amerika, Mexiko, Španělsko, Indie, Čína a Bulharsko. Ještě méně je veřejnosti známo, že bulharský Tribulus má úplně jiné vlastnosti, než Tribulus z ostatních částí světa. Originální bulharský Tribulus obsahuje 40-60x vyšší množství Protodioscinu v sušině oproti Tribulusu z ostatních částí světa. Z tohoto důvodu je také bulharský Tribulus jako surovina několikanásobně dražší. Uvedený rozdíl ve složení je dán odlišným genotypem rostliny, obdobím sklizně atd. Proto je také např. činský nebo indický tribulus využíván k odlišným účelům jako je diuretické působení atd. U těchto produktů není garantován obsah Protodioscinu, ale jsou obvykle uváděny pouze celkové saponiny, protože obsah Protodioscinu je minimální.

Jak poznám originální bulharský Tribulus?

V současné době existují v Bulharsku pouze dva hlavní producenti nabízející extrakty s vysokým obsahem Protodioscinu: VemoHerb Tribulus (60% Protodioscin) a Sopharma Tribestan (průměr 54-55% Protodioscin/Protogracilin). Společnost Vemo99 Ltd. (1996) je držitelem speciální technologie na extrakci Tribulus Terrestris s garantovaným obsahem 60% čistého Protodioscinu.

POZOR – nikdy nezaměňujte obsah čistého Protodioscinu s obsahem celkových saponinů. Saponiny jsou pouze všeobecným pojmem, takže např. i 95% extrakt s obsahem saponinů, může obsahovat pouze 1,5% Protodioscinu! Důvodem je zmíněný původ suroviny.

Složení:
Tribulus Terrestris extrakt, želatinová kapsle, stearan hořečnatý.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Tribulus Terrestris extrakt200 mg
Dávkování:
Základní dávka je 3 – 6 kapslí denně ve 3 dávkách po 1-2 kapslích. Zapijte dostatečně vodou. Další možnosti dávkování: Silové sporty a kulturistika: 8-týdenní kůra VemoHerb Tribulus je doporučováno dávkovat v osmitýdenních kůrách s dvoutýdenní přestávkou. Plná denní dávka je 10-15 mg na 1kg tělesné hmotnosti, rozdělená do tří dávek během dne. Pokud je Vaše hmotnost například 80kg, je Vaše dávka 800 – 1200mg denně = 4 – 6 kapslí denně, to znamená 3 x denně 1-2 kapsle. Pokud je Vaše hmotnost například 100kg, je Vaše dávka 1000 – 1500mg denně = 6 – 8 kapslí denně, to znamená 3 x denně 2 - 3 kapsle. Po ukončení osmitýdenní kůřy, doporučujeme dvoutýdenní přestávku, následně doporučujeme celý cyklus zopakovat. Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.

Měrná cena: 6 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MAXIMA bestier Tribulus 60 kapslí

T-Anabol 300 kapslí

Tribulus Terrestris 750mg 120 kapslí

Tribulus Terrestris MAXX 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna