CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Performance Tribulus 420g

0x
D
E
R
T
 
Kód zboží:80092021
Výrobce:GreenFood nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:351 Kč vč. DPH
 
Malinový juice
Mangový juice
Melounový juice




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Performance Tribulus 420g

Silný extrakt ze semen rostliny Tribulus terrestris (Kotvičník zemní) v maximální povolené denní dávce, s vysokým obsahem steroidních saponinů. Piperin svými účinky dokáže zvyšovat účinky jiných látek.
Vynikající nápoj bez cukru s příchutí šťavnatého ovoce.

Tribulus vyhledávají muži orientovaní na:
- Zdroj energie
- Stimulant libida
- Hladinu testosteronu
- Podpoření fyzického i duševního výkonu.
Složení:
Juicy Malina: Maltodextrin, Tribulus 90% (semínko), aroma malina, regulátor kyselosti – kyselina citronová, barvivo – prášek z červené řepy, sladidlo – sukralóza, protispékavá látka – oxid křemičitý, extrakt z černého pepře 90% (plod).

Juicy Mandarinka: Maltodextrin, Tribulus 90% (semínko), aroma mandarinka, regulátor kyselosti – kyselina citronová, barvivo – beta karoten, sladidlo – sukralóza, protispékavá látka – oxid křemičitý, extrakt z černého pepře 90% (plod).

Juicy Mango: Maltodextrin, Tribulus 90% (semínko), aroma mango, regulátor kyselosti – kyselina citronová, barvivo – beta karoten, sladidlo – sukralóza, protispékavá látka – oxid křemičitý, extrakt z černého pepře 90% (plod).

Juicy Meloun: Maltodextrin, Tribulus 90% (semínko), aroma meloun, regulátor kyselosti – kyselina citronová, barvivo – beta karoten, sladidlo – sukralóza, protispékavá látka – oxid křemičitý, extrakt z černého pepře 90% (plod).

Obsah ostatních účinných látek v 1 denní dávce:
Piperin5 mg
Tribulus Terrestris extrakt1500 mg
Dávkování:
1x denně 1 dávku (1 odměrku) rozmíchejte ve 300 ml vody a vypijte nejlépe 60 minut před spaním. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění na obale: Doplněk stravy se sladidlem. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Nevhodné pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu. Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 88 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Eastern adaptogen 60 kapslí

Tribulus 90% + piperine 2 x 90 kapslí

Kotvičník zemní tribulus BIO 120 kapslí

Kotvičník zemní 90% saponinů 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna